Nou video privind performantele flash pe Nexus One

[vimeo]http://vimeo.com/9705969[/vimeo]

Aveti mai sus un nou video cu Nexus One ruland un film direct de pe pagina YouTube, filmuletul fiind facut de cei de la Adobe pentru a demonstra ca flash-ul nu este atat de energofag precum reiesea din filmul postat si de mine ieri. In respectivul film este facut un test pe un terminal Nexus One in care dupa aproximativ 6 minute de navigare pe internet accesand site-uri cu continut flash si jucand un joc facut in flash bateria telefonului sade subit la juatate din valoarea afisata inainte de inceperea testului. Respectivul test este inconcludent avand in vedere ca telefonul ar fi putut fi folosit ore bune inainte de inceperea testului iar in respectivele 6 minute bateria ar fi scazut oricum la respectiva valoare chiar prin simpla navigare pe internet.

Video-ul de azi infatiseaza Nexus One ruland timp de 17 minute un film pe YouTube, iar dupa cele 17 minute bateria scade cu aproximativ 6-10%, semn ca flash-ul nu este chiar atat de nociv pentru autonomia bateriei.

Sunt 2 video-uri care arata lucruri diferite insa al doilea dintre ele este mult mai concludent deoarece demonteaza intreaga presupunere din video-ul de ieri si intr-un timp de folosire de 3 ori mai mare bateria scade cu mult mai putin. Ramane de vazut ce alte dovezi vor aparea in zilele urmatore si ne vom face o parere mai clara asupra situatiei.