iPhone cu carcasa din titaniu

De vreo cateva zile circula pe internet niste imagini cu un iPhone customizat caruia i-a fost schimbata carcasa din spate cu una din titaniu. Pana ieri toata lumea credea ca e vorba despre inspiratia grafica a unui entuziast de photoshop insa nu e deloc asa, iPhone-ul respectiv exista, si dupa cum vedeti si in video-ul de mai sus carcasa din spate a fost inlocuita cu una de titaniu.

Mai mult decat atat, cel care a facut-o a prezentat inca 2 carcase, inca una din titaniu si o a doua facuta din aluminiu, ambele au fost facute cu mana lui, la o masina de prelucrare a metalului insa din punctul meu de vedere cele 2 carcase arata groaznic. Nu doar ca arata neterminate insa colturile si aspectul per total da impresia de ceva ieftin ceva ce eu nu as pune niciodata pe iPhone-ul meu.

Voi ce parere aveti?

Articolul precedentIntelliScreen 2.96 update
Articolul următorNou video privind performantele flash pe Nexus One
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.