Steve Jobs nu a facut update la firmware 3.1.3

Steve Jobs este CEO-ul Apple, una dintre cele mai puternice si mai bogate companii din lume, compania producatoare de iPhone/iPod Touch care acum cateva saptamani a scos un nou update pentru iPhone OS3, update menit sa rezolve problemele utilizatorilor cu terminalele lor. Problema este ca update-ul a fost doar o scuza pentru “rezolvarea” exploit-urilor ce ajutau utilizatorii sa faca jailbreak si sa decodeze iDevice-urile si numarul celor care au facut intr-adevar update la firmware 3.1.3 a fost extrem de mic.

Printre acestia nu se numara CEO-ul Apple Steve Jobs care dupa cum s-a aflat recent inca are firmware 3.1.2 pe iPhone-ul sau. In poza alaturata aveti raspunsul lui Steve Jobs la e-mailul unei persoane, ceea ce ne intereseaza pe noi este campul X-Mailer unde este trecut codul 7D11 corespunzator firmware-ului 3.1.2. Daca nici presedintele companiei nu crede in software-ul lansat, atunci noi ca simpli utilizatori de ce sa avem incredere si sa facem update?

Totusi probabil ca nu sunt singurul care se astepta ca Steve Jobs sa aiba macar o versiune beta a firmware 3.2 pe telefonul sau, lasand la o parte sperantele pentru iPhone OS 4.0. Sa nu aiba el incredere in versiunile beta(in update-uri se pare ca nu are)  sau Apple inca nu are versiuni beta a firmware 3.2/iPhone OS 4.0 pentru iPhone?