Prima Pagina aplicatii Week-endul reducerilor de preturi si al gratuitatilor in AppStore

Week-endul reducerilor de preturi si al gratuitatilor in AppStore

Povestea din week-endul zilei de 14 Februrie, cand a fost Valentine’s Day, se repeta week-endul acesta cand foarte multe jocuri pentru iPhone/iPod Touch sunt din nou la reducere in AppStore insa cateva dintre ele pot fi downloadate gratuit.

Lista o aveti mai jos, hotarati-va repede deoarece incepand cu ziua de luni preturile vor reveni la normal si nu se stie cand veti mai avea o asemenea sansa.

In primul rand sa incepem cu jocurile care se gasesc gratuit week-endul acesta in AppStore :

Si acum lista aplicatiilor care sunt la reducere in acest week-end :

Shopping placut!

via TouchArcade.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 752 - Computer Games Forum()

 • J

  Nu-i nimic rau sa preiei articole de pe alte site-uri, dar frumos e sa mentionezi sursa.

  In cazul de fata, Toucharcade, de la care ai luat si foto

  http://www.zaone.ro/wp-content/uploads/2010/02/ta_sale2-300×173.jpg

  http://toucharcade.com/wp-content/uploads/2010/02/ta_sale2-300×173.jpg

 • @J: Google it, poza aia e pe mai mult site-uri. cat despre preluat, ce anume? Articolul e scris de mine, link catre aplicatii pentru Ro AppStore,etc.

 • volt

  eu sincer nu folosesc decat appstor-ul romanesc (insta**ous) :))

 • @volt: Sunt mult romani care cumpara aplicatii din AppStore, si o reducere e binevenita oricand.

 • volt

  nu am zis ca nu.dar eu unul doar pe acela il folosesc 8-> rrrgggg me a pirate rrrgggg:))

 • CoSSmiN

  @zaone:

  zaone tu ai fost atent cand ai postat asta=))) ma faci sa rad… cei care cumpara aplicati sunt cei care nu stiu ce e ala jailbreak:))) dar care are jailbreak nu exista unu care sa cumpere aplicati=))) te asigur suta la suta :)))

 • CoSSmiN

  @CoSSmiN:

  ma refer in romania zaone:)

 • @CoSSmiN: Eu am jailbreak si am cumparat o aplicatie si mai sunt multi care le cumpara desi au jailbreak.

 • J

  eu am jailbreak si n-am 1 (macar o bucata) de aplicatie piratata pe iDevice.

  cei mai multi dintre autorii de aplicatii sunt echipe de 2-3 oameni, uneori 1 singur om, in casa parintilor. muncesc luni bune, au o idee, invata si pun in practica.

  nu merita sa-ti bati joc; de vrei cu adevarat sa joci acel joc plateste, de nu, asteapta cand se ofera gratis sau cand scade la 99c, la suma asta nu cred ca e cineva ce nu-si poate permite dar are iDevice.

  tu, cel de piratezi daca muncesti sau parintii tai muncesc, iar la sfarsitul lunii din castigul aferent vine unul si le ia 20-30-50% din bani, oare cum ar fi?!

 • volt

  @j ai dreptate.eu sincer de as avea un castig9momentan sunt student) as cumpara aplicatiile sa nu mai vorbim de jocuri originale.probabil singurul lucru care as mai scoate de pe net ar fii un film si poate un mp3 ocazional.

 • CoSSmiN

  🙂 interesant probabil sunteti niste excepti dar mintea romanului e doar smekerie gratis si..bag p.. da-l in p.. ce ma intereseaza pe mine.. lipsa de respect si ignorantza dar bineinteles sunt ff multe exxcepti sa nu creada cineva ca acuz ceva sau etc.. 🙂