Va fi noul iPhone 4G mai ieftin?

Conform unor analisti americani noul iPhone 4G a carui prezentare este asteptata la inceputul lunii iunie va costa mai putin decat versiunile anterioare si va avea mai multe functii decat acestea.

Argumentul principal in favoarea acestei ieftiniri se vazeaza pe studiile recente facute de cateva agentii in care posesorii de produse Apple declarau ca pretul este principalul motiv pentru care unii dintre ei nu au achizitionat un iPhone. Analistii se asteapta ca Apple sa ia in considerare faptul ca poate pretul impus pentru iPhone este prea mare iar o reducere a acestuia va genera mai multe vanzari si implicit un profit mult mai mare.

„We expect Apple to launch new iPhones in June that offer both a lower total cost of ownership and new functionality, potentially including gesture-based technology,”

Eu unul mizez pe acelasi pret ca si la precedentele lansari  : 599/699$ in SUA si preturi cuprinse intre 550-750€ si spun asta bazandu-ma pe urmatoarea idee : anul trecut cand SUA era in plina criza Apple s-a decis sa scoata pe piata in iPhone fara prea multe noutati, cu acelasi design insa la acelasi pret, acum cand SUA o duce mult mai bine poate doar analistii respectivi se asteapta ca Apple sa reduca pretul si sa introduca mai multe functii.

Voi ce spuneti, vom avea un iPhone 4G mai ieftin sau nu?

Articolul precedentiPhone Spia – spioneaza cu ajutorul unui iPhone
Articolul următorNightVision Pro – un nou mod de a face poze de pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.