NightVision Pro – un nou mod de a face poze de pe iPhone

iPhone-ul nu e recunoscut ca avand una dintre cele mai bune camere foto/video iar faptul ca nu are un flash led nu-l ajuta prea mult in fata altor terminale mobile din aceeasi categorie de pret. Luand in calcul acest neajuns, foarte multe companii au scos aplicatii care vin sa suplimenteze software lipsa hardware-ului de pe iPhone, majoritatea dintre ele adaugand diferite efecte pentru a lumina pozele facute noaptea, multe dintre aceste efecte ducand la scaderea calitatii imaginii.

NightVsion Pro este o aplicatie care vine sa introduca o noua metoda de a face poze noaptea prin cele 3 optiuni pe care vi le pune la dispozitie : grayscale, night mode si heat map. Fiecare dintre ele reproduc functionalitatea din realitate a night vision-ului si a heat vision-ului, practic prin folosirea heat vision-ului veti vedea prin obiectivul camerei punctele calde si reci din imaginea voastra, ceva asemanator cu ce vedeti prin filmele cu spioni de la TV. So daca ati vrut vreodata sa facei pe-a spionul sau vreti sa va impresionati prietenii, aplicatia asta isi va face treaba cu brio.

Iata feature-urile NightVision Pro :

– Adjustable amplification level – Up to 64X
– Full screen live preview of the result
– Night Vision, Heat Map and grayscale modes
– 1024×768 and 512×384 picture resolutions

Si changelog-ul versiunii 1.2 :

– Improved picture quality and faster interface
– New ‘Heat map’ color mode
– New ‘Slow shutter’ function

NightVision Pro costa 0.79€ si poate fi cumparata din Ro AppStore de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1rpZDvZT3o8[/youtube]

Articolul precedentVa fi noul iPhone 4G mai ieftin?
Articolul următorWeek-endul reducerilor de preturi si al gratuitatilor in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.