Raging Thunder 2 disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6gp2JgYGCKM[/youtube]

Ceea ce vedeti mai sus se numeste Raging Thunder 2 si este cel mai nou arcade racing game pentru iPhone/iPod Touch aparut in AppStore cu doar cateva ore in urma si dupa cum se poate vedea parte a fi un titlu destul de interesant.

La capitolul grafica arata destul de bine, developerii se lauda ca foloseste OpenGL ES 2.0 si un engine grafic foarte complex insa nu difera prea mult fata de restul jocurilor de acest tip existente acum in AppStore. Pe partea cu control mie cel putin mi se pare ca are cateva probleme, parca ia prea brusc curbele masina, si asta se vede ca afecteaza destul de mult viteza masinii.

Raging Thunder 2 are un sistem de damage care sincer sa fiu este de nelipsit dintr-un asemenea tip de joc, puteti face sarituri, culege anumite boosters care va dau posibiltatea de a folosi un sistem de nitrous care va da un scurt burst de viteza, ceva semanator cu sistemul de nitrous din jocurile NFS.

Iata feature-urile jocului :

– Stunning, console quality 3D graphics
– Internet and local cross-platform multiplayer racing
– Fast paced, intense gameplay
– Accessible and intuitive controls
– 5 different single player game modes

Abia a fost lansat asa ca voi reveni cu un review mai tarziu insa daca totusi va place ce ati vazut in video, il puteti cumpara pentru 3.99€ din Ro AppStore de aici.