Tekken anuntat pentru iPhone si iPod Touch

Tekken, celebrul joc de pe PC/console ce facea furori in anii ’90 si nu numai va fi portat si pentru iPhone/iPod Touch, cel putin asa sustin ultimele zvonuri, iar compania careia i se atribuie sarcina, Namco nu a negat in nici un fel intentia de  a lansa jocul/faptul ca lucreaza la e.

Stim cu totii ca Street Fighter 4 se  apropie cu pasi repezi de lansarea oficiala iar Game Developers Conference de saptamana viitoare va fi probabil locul unde Capcom va lansa jocul sau va anunta o data pentru lansarea acestuia.

Zvonurile sustineau ca e posibil sa vedem si o prezentare pentru Tekken insa Namco a negat categoric acest lucru spunand ca nu va prezenta nici un lucru legat de Tekken la Game Developers Conference.

We are NOT showing anything at GDC with regards to Tekken. We will be previewing new stuff, but it will NOT involve the Tekken brand whatsoever.

Se spune totodata ca developmentul pentru Tekken este destul de avansat, compania acordat resurse importante pentru a face un joc bun cu care sa rivalizeze Street Fighter 4. Dupa lansarea acestor 2 jocuri mai ramane sa vedem Mortal Kombat 4 pana la vara.

Voi care vi-l doriti mai mult?

4 COMENTARII

  1. Pe care îl aşteptăm mai mult ? Eu unul astept Tekken si MK4 ca sunt jocurile pe care le-am jucat cel mai mult in copilărie. Dacă se gândesc sa porteze jocurile de pe pc, mi-ar place foarte mult sa se orienteze si spre jocurile cu maşini, ca Revolt. Jocul ăla cu maşinuțe teleghidate era sufletul meu