Documents To Go Premium : editeaza documente direct pe iPhone

Documents To Go Premium este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch disponibila in AppStore cu ajutorul careia puteti creea/edita/transfera documente direct din iDevice-ul vostru si spre deosebire de alte aplicatii asemanatoare reprezinta o solutie profesionista pentru administrarea documentelor.

Aplicatia va permite sa vizualizati si sa editate documente facute in Microsoft Word, Excel si Powerpoint(inclusiv cele facute cu Microsoft Office 2007/2008 ) si pentru fiecare dintre acestea aveti un set intreg de optiuni, practic e ca si cum ati avea Microsoft Office in iPhone. Aplicatia permite si vizualizarea documentelor in format PDF si ca un element de noutate fata de celelalte aplicatii va da voie sa vizualizati documente protejate cu parola. Documents To Go este totodata compatibila cu iWork, Google Docs, Microsoft Exchange, GMail iar dupa editarea fisierelor aveti posibilitatea fie de a le transfera pe PC cu ajutorul aplicatiei pentru pe care o puteti downloada de aici; fie de a trimite fisierele direct prin e-mail.

Aplicatia a primit un update ieri ajungand la versiunea 3.1, iata si changelog-ul :

– Google Docs support
– Multiple email accounts
– Freeze rows or columns
– View RTF (Rich Text Format) & TIFF attachments
– Rotate PDF files

Documents To Go vine in 2 versiuni : prima este o versiune cu mai putine optiuni, costa 7.99€ si o puteti cumpara de aici; cea de-a doua este cea prezentata de mine mai sus, costa 11.99€ si poate fi cumparata de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11aw6XnD1KM[/youtube]