Prima Pagina aplicatii aTube – downloadeaza filme de pe YouTube in iPhone

aTube – downloadeaza filme de pe YouTube in iPhone

aTube este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch cu ajutorul careia puteti downloada filme de pe YouTube direct pe iDevice-ul vostru pentru a le vizualiza mai tarziu, chiar daca nu mai sunteti conectat la internet.

Aplicatia este foarte asemanatoare cu YourTube insa acesta este doar un plugin pentru aplicatia YouTube din telefon iar aTube este o aplicatie in sine care are toate functiile aplicatiei YoutTube plus multe altele. Prin intermediul aTube puteti cauta video-uri pe YouTube iar cand gasiti unul care va intereseaza aveti 2 optiuni, fie il vizualizati direct pe YouTube fie il downloadati in telefon pentru a-l vizualiza la o data ulterioara chiar si fara a fi conectati la internet. Ideea este simpla, atunci cand vizionati orice film pe PC/telefon trebuie mai intai sa il downloadati, si daca tot faceti asta de ce sa nu il salvati direct in telefon pentru a-l putea vedea fara intreruperi cauzate de buffering.

Aplicatia va da posibilitatea de a creea liste in care sa includeti toate video-urile downloadate pentru a le vizualiza fara a fi nevoiti sa treceti manual de la unul la altul. Desi a fost lansata recent versiunea 2.0 a aplicatiei se pare ca inca mai exista cateva buguri, unul depistat de mine apare atunci cand downloadati, bara de incarcare nu se reactualizeaza asa ca trebuie sa dati click pe film pentru a vedea cat anume din el s-a downloadat, un incovenient minor peste care sunt sigur ca veti trece usor.

aTube este disponibila in Cydia gratuit prin repo-ul BigBoss.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V-nBKjbmlu0[/youtube]

 • seby97

  mxtube e mult mai bun si mai vechi

 • sustin mxtube also

 • CoSSmiN

  mxtube e bun si matchtube are doar downlod in rest e oki:)

 • Carnat

  Mxtube va poate strica orice aplicatie de youtube din telefon, inclusiv cea de la apple, asa ca aveti grija cu el.

 • @Carnat: Hmm, poti detalia putin problema te rog?

 • gxg2009

  @zaone: ce parere ai de Yourtube ? are mobilesubstrate? dupa ce downloadez videoclipurile pot sa le vad si fara conectare la net nu ?

 • @gxg2009: Probabil, nu folosesc nici un fel de program de genul asta iar YourTube nu l-am testat.

 • gxg2009

  probabil are mobilesubstrate? cum verific daca un program din cydia are mobilesubstrate ?