Prima Pagina aplicatii Infiniboard disponibil in Cydia

Infiniboard disponibil in Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l7LyjuX2dgs[/youtube]

Aveti mai sus primul video cu Infiniboard, aplicatia care va permite sa facei scroll vertical in SpringBoard indiferent cate aplicatii puneti in loop. Aplicatia este compatibila cu Overboard si Infinidock, deocamdata este la versiunea 1.0 insa vor urma si alte update-uri, developerul chpwn a promis ca va corecta ce vor sesiza utilizatorii cat de repede poate.

Uitandu-ma la video-ul asta ma intreb daca lag-ul ala e cauzat de filmat in sine sau aplicatia necesita cam multe resurse si iPod-ul respectiv nu face fata cerintelor.

Oricum ar fi aveti grija sa nu va treziti cu iDevices care necesita un restore dupa instalarea acestei aplicatii. Infiniboard costa 1.99$ si poate fi achizitionata din Cydia Store.

 • stefan

  stiu ca sunt offttopic ar nu gasesc sectiunea de help….am o intrebare castile de la 3Gs stiu ca au volum pe fir dar merge volumul daca le bag la un 3G? apropo am instalat infiniboard si este foarte folositoare avand in vedere ca aveam 11 pagini pe tel m a scutit de vreo 5 din ele este super tare nu mi a facut probleme deocamdata….

 • @stefan: In mod normal ar trebui sa mearga si la 3G, este buton mare sus cu iPhone Help si un banner in partea dreapta cu iPhone Help.

 • aliennuteteme

  nu are nici un lag… e de la programul de pe pc …. o am instalata si nu am avut probleme pana acuma… ramane de vazut cata baterie manaca.

 • @aliennuteteme: Da, am mai vazut niste videos facute de tipul ala si la fel sunt, cat despre baterie, sigur papa ceva.

 • cris

  rudimentar a mai ajuns iphone . htc are asa ceva de mai bine 2 ani. am un iphone dar m-am saturat pina in gat de el. numai blocari ,restore si toate alea .acum am un htc hd2 si iphone l-am tras pe dreapta deci pentru mine a fost depasit clar la toate capitolele.

 • Pingback: Infiniboard, Infinidock, Infinifolders si Zephyr au fost actualizate, sunt compatibile cu iOS 6, contin alte noutati | iDevice.ro()