PasswordZ – administreaza parolele tale

PasswordZ este o noua aplicatie pentru iPhone/iPod Touch disponibila in repo-ul BigBoss cu ajutorul careia puteti salva simplu si usor toate userele/parolele voastre pentru site-urile la care aveti nevoie.

PasswordZ va da posibilitatea de a salva userul, parola si link-ul catre pagina de login a site-urilor voastre favorite, dupa salvare pur si simplu deschideti aplicatia, apasati pe field-ul corespunzator si veti fi dusi catre pagina de logare dorita, singurul lucru pe care mai trebuie sa il faceti este doar sa apasati login si gata, sunteti logati fara a trece prin procesul de a scrie de fiecare data userul/parola.

PasswordZ este disponibila in 2 versiuni : una lite care va lasa sa salvati maxim 5 usere/parole si nu va da posibilitatea de a salva link-ul catre site-ul respectiv; cealalta versiune este una full care costa 0.99$ in Cydia si este lipsata de orice restrictie.

Toate datele sunt salvate DOAR in telefonul vostru asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la transferarea acestora pe serverele developerilor.