World Cup 2010 – are acum o aplicatie

World Cup 2010 este prima aplicatie pentru iPhone/iPod Touch dedicata cupei mondiale la fotbal organizata de Africa de Sud in vara acestui an, iar aplicatia nu este decat o avanpremiera pentru urmatoarele care cu siguranta vor fi mult mai complexe si mai detaliate.

World Cup 2010 ofera utilziatorilor informatii detaliate despre toate echipele ce vor fi prezente la turneul final plus programul complet al meciurilor fiecarei echipe din fiecare grupa. Fiecare dintre cele 32 de echipe prezente are o sectiune dedicata unde veti gasi cele mai noi informatii privind echipa si jucatorii, exista profile pentru fiecare jucator in parte asa ca orice entuziast poate fi oricand la curent cu toate noutatile legate de cupa mondiala.

Pe langa toate astea aplicatia are o sectiune dedicata stadioanelor pe care se vor juca meciurile, cu ajutorul GPS-ului si a modulului de navigatie integrat in aplicatie veti vedea fiecare stadion pe harta Africii de Sud, meciurile ce se vor disputa acolo iar folosind GPS-ul veti fi ghidati catre respectivul stadion.

World Cup 2010 este foarte bine facuta, marea dezamagire este.din nou, echipa Romaniei care va vedea turneul final la televizor, dar asta nu e o noutate de mult.

Pentru cei interesati World Cup ’10 poate fi cumparata pentru 1.59€ din Ro AppStore de aici.