Cateva accesorii foarte interesante pentru iPhone/iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tozDfLT1Ol0[/youtube]

Conferinta internationala MacWorld a adus impreuna cei mai buni producatori de accesorii si aplicatii pentru produsele Apple, iar unele dintre ele au ramas in umbra in favoarea celor prezentate de nume mari din industrie. Astazi va voi prezenta cateva dintre aceste produse :

1. The FLPR – este un accesoriu pentru iPhone/iPod Touch cu ajutorul caruia va transformati iDevice-ul intr-o telecomanda universala, desigur downloadand aplicatia pusa la dispozitie gratuit de compania creatoare. Aplicatia are introduse comenzile pentru cele mai cunoscute companii producatoare de electronice, si pentru cele mai bine vandute modele ale acestora. Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul oficial aici.

2. Cablejives.com prezinta cateva modele de cabluri USB pentru iPhone/iPod Touch de diferite marimi care pot fi folosite in special daca calatoriti mult ori daca aveti in familie mai multi posesori de iDevices. Fiecare cablu are pretul sau, mie sincer mi se par cam useless..

3. Incipio 1337 este un fel de carcasa din silicon pentru iDevices special facuta pentru gamerii inraiti, spre deosebire de o carcasa normala aceasta are in partea din spate un model ce imita aproximativ modelul unui gamepad, dand astfel utilizatorilor un grip mai bun atunci cand se joaca.

4. Belkin Bluetooth Music Receiver – un accesoriu de la Belkin, un fel de emitator FM, cu ajutorul caruia puteti trasmite muzica prin Bluetooth catre un radio de exemplu. Este util pentru cei care sunt in masina de exemplu si vor sa asculte melodiile preferate copiate in iPhone/iPod Touch.

5. DLO Dock – un charging dock pentru iPhone/iPod Touch ce va permite sa incarcati telefonul fara a fi nevoiti sa carati toate cablurile dupa voi, e interesant ca are modului de conectare mobil evitand astfel zgarierea iDevice-ului de perete cand se incarca.

6. NuPower – este un accesoriu pentru incarcarea iDevice-ului foarte compact si util pentru cei care calatoresc mult. Pe langa faptul ca puteti incarca telefonul la orice priza(americana) accesoriul are si o baterie de 400mah inclusa si mai mult este compatibil si cu standardul miniUSB deci aveti posibilitatea de a incarca mai multe tipuri de telefoane.