Prima Pagina aplicatii Updatr 1.0 official – cauta updates pentru aplicatiile din telefon

Updatr 1.0 official – cauta updates pentru aplicatiile din telefon

Updatr este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care va spune ce update-uri exista pentru aplicatiile instalate in telefonul vostru si va da posibilitatea sa le cautati pe AppTrackR sa vedeti daca exista si o versiune cracked pentru ele.

Updatr este compatibil cu Safari Download Plugin iar developerul recomanda folosirea acestuia pentru a downloada aplicatiile direct de pe site-ul AppTrackR pentru a evita deschiderea Install0us si reluarea procesului de cautare. Updatr aduce sub forma unei aplicatii un feature a Install0us beta 3 care verifica automat AppStore-ul si cauta update-uri pentru aplicatiile instalate in telefon.

Astazi a aparut si versiunea oficiala a Updatr 1.0 si fata de versiunea beta prezentata de mine cu cateva zile in urma nu aduce decat un bug fix pentru compatibilitatea cu Safari Download Manager.

Updatr este disponibila gratuit in Cydia.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0lK9LwjuSs0[/youtube]

 • zorro

  nu l gasesc in cydia. pe care sursa este available? mersi

 • Xsellize, Be Your iPhone, Sinful iPhone Repo.

 • zorro

  link-urile nu poti sa le pui.. ca nu am cum sa le ghicesc…? 😀 mersid

 • @zorro: Uite : http://www.zaone.ro/2009/12/02/lista-surse-cydia/ erau in sectiunea tutoriale.

 • Jiji

  ‘U’pdatr este compatibil cu Safari Download Plugin iar developerul recomanda folosirea acestuia pentru a downloada aplicatiile direct de pe site-ul AppTrackR”

  Cum instalez in Iphone acest Plugin ? Updtr imi arata ce programe au nevoie de update, imi da linkul catre Appptrackr si apoi se descarca programul intr-un director din telefon dar NU il pot instala.

  Merci

 • @Jiji: Cauti Safari Download Plugin in Cydia si il instalezi, costa nu stiu cati $.

 • Jiji

  Merci de sfat. Am deja Safari Donwload Plug-in 2.0 instalat. Vad ca nu e cu bani (By Jonathan Misurda). La ce ar folosi acest plug in ? La instalarea automata din browser ? (asa cum se intampla in Instalo0us 2.5.2 )? Mie cand mi se descarca updateul vreunei aplicatii ma intreaba unde o salvez si cam atat. Daca ma duc cu un file manager in locatia unde s-a salvat nu am optiune de instalare ci doar … de asociere cu un anumit program pt a deschide aplicatia descarcata.

  Este adevarat ca atunci cand descarc programul ma intreaba daca vreau sa ma duc in APptrackr. (probabil atunci intra in functiune plug in ul). As dori sa stiu cum termin instalarea.

  Merci!

 • @Jiji: Safari Download Plugin era pentru download-ul aplicatiilor din AppTrackR iar instalarea se face cu Install0us pentru ca e singurul care poate instala aplicatii .ipa direct din telefon. Ideea cu SDP era sa downloadeze in folderul pe care il foloseste Install0us pentru a downloada aplicatiile direct prin el si in care cauta sa vada daca exista altele copiate manual pentru a le instala.

 • Jiji

  Cand fac update unui program descarcat prin Uptr el deschide Apptrackr si apoi descarca fisierul in var/mobile/Library/Downloads . Install0us 2.5.2 descarca in var/mobie/Downloads . Pt ca nu impart acelasi ”path” nu pot deschide Install0us si instala update pt ca nu apare in acelasi director.
  Cum pot ”forta” Updtr sa descarce aplicatiile invar/mobie/Downloads ?

  Merci

  P.S. Nu mai merge sursa de la Install0us 2.5.2 ? Cum pot folosi noii utilizatori de Iphone apptrackr – ul ?

  Merci

 • Jiji

  Am gasit o metoda…. Deschid cu un program pt Iphone de tip File Explorer directorul respectiv si dau Caut – Paste in dir in care salveaza si Install0us. Daca este o metoda mai rapida … astept raspuns.

  Merci

 • @Jiji: Eu stiam ca SDP permite modificarea path-ului in care se salveaza fisierele insa nu e asa, singura solutie e sa le downloadezi cu SDP si sa le muti in directorul din care isi ia Install0us aplicatiile.
  Sursa pentru Install0us a fost inchisa insa el poate fi downloadat din repo-ul xsellize.