Updatr 1.0 official – cauta updates pentru aplicatiile din telefon

Updatr este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care va spune ce update-uri exista pentru aplicatiile instalate in telefonul vostru si va da posibilitatea sa le cautati pe AppTrackR sa vedeti daca exista si o versiune cracked pentru ele.

Updatr este compatibil cu Safari Download Plugin iar developerul recomanda folosirea acestuia pentru a downloada aplicatiile direct de pe site-ul AppTrackR pentru a evita deschiderea Install0us si reluarea procesului de cautare. Updatr aduce sub forma unei aplicatii un feature a Install0us beta 3 care verifica automat AppStore-ul si cauta update-uri pentru aplicatiile instalate in telefon.

Astazi a aparut si versiunea oficiala a Updatr 1.0 si fata de versiunea beta prezentata de mine cu cateva zile in urma nu aduce decat un bug fix pentru compatibilitatea cu Safari Download Manager.

Updatr este disponibila gratuit in Cydia.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0lK9LwjuSs0[/youtube]

Articolul precedentInfiniboard 1.1 update
Articolul următorCateva accesorii foarte interesante pentru iPhone/iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.