Prima Pagina aplicatii Street Fighter IV disponibil in AppStore

Street Fighter IV disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J5qrwzzM3Kk[/youtube]

Street Fighter IV, jocul atat de asteptat de fanii seriei a ajuns in sfarsit in AppStore si trebuie sa va spun ca e o adevarata capodopera, cei de la Capcom s-au dat peste cap si au facut un joc cu adevarat bun cu o grafica excelenta si un feeling extraordinar.

Street Fighter IV pentru iPhone/iPod Touch este o copie aproape fidela a originalului, in el veti gasi toti luptatorii din versiunile pentru console/PC : Ken, Blanka, Ryu/etc fiecare dintre  ei avand propriile stiluri de lupta, miscari si unele miscari secrete unice pentru fiecare caracter. Controlul se face folosind un joystick montat in partea stanga a ecranului si butoanele din partea dreapta cu ajutorul carora controlati loviturile/sariturile/apararea/faceti combinatii de miscari/etc.

Street Fighter IV are 4 nivele de dificultate pentru a da posibilitatea oricarui jucator de a trece prin toate scenariile si a termina jocul, si este indicat sa incepeti de la cel mai mic nivel deoarece va va trebui ceva timp pentru a va invata sa jucati acest tip de joc pe iPhone.

Pentru entuziasti, Street Fighter IV are si un mod multiplayer care va da posibilitatea de a juca contra unui prieten prin intermediul Bluetooth, stiu ca poate ar fi mers mai bine si o optiune pentru WiFi insa Capcom a considerat ca Bluetooth e de ajuns.

Iata feature-urile jocului :

– Fight as eight Street Fighter characters in seven different environments.
– Full move sets including Unique Attacks, Special Moves, Focus Attacks, Super Combos and Ultra Combos.
– For a true arcade experience, battle head-to-head on Bluetooth against friends and foes alike.
– Robust “Dojo” boot camp transforms neophytes into Street Fighter masters in five in-depth lessons.
– Customize the controls for your style of play. Move the buttons anywhere you want on the screen and set the level of transparency.
– Unleash super moves with a tap of the “SP” button, or toggle it off from the “Options” menu if you want to enter the button combo manually.
– Four levels of difficult

Street Fighter IV este disponibil in Ro AppStore pentru 7.99€ si poate fi cumparat de aici.

 • ovidiu

  abia asteptam un joc de genu’.. sunt cam aiurea totusi controalele..

 • @ovidiu: Nu sunt aiurea deloc, te obisnuiesti destul de repede cu ele.

 • Aurelius

  destul de distractiv jocul . l-am incercat pe iphone 3G si e perfect jucabil. chiar am avut rabdare sa-l termin cu Ryu pe Normal. e adevarat ca fundalul e in rezolutie foarte mica , dar in rest jocul arata excelent. merge la plictiseala majora.

 • @Aurelius: Mie la K.O. mi se blocheaza si sacadeaza putin supa care continua normal, a mai patit cineva?

 • ovidiu

  nu.. totusi naspa joc

 • seyde

  de aseara iphonul meu nu se mai aprinde 🙁 nici calc nu.l mai recunoaste am incercat sai dau restart dar degeaba. Nuj ce pot sa ii fac. Copilul meu cel mic a ajuns la el si la bagat in gura si la umplut de scuipat 😀 si akm nu se mai aprinde si nici nu se incarca.

 • @seyde: Fa un topic in sectiunea iphone help, aici se discuta despre total altceva.

 • Pingback: Gameloft anunta Splinter Cell : Conviction pentru iPhone si iPod Touch | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()