Street Fighter IV disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J5qrwzzM3Kk[/youtube]

Street Fighter IV, jocul atat de asteptat de fanii seriei a ajuns in sfarsit in AppStore si trebuie sa va spun ca e o adevarata capodopera, cei de la Capcom s-au dat peste cap si au facut un joc cu adevarat bun cu o grafica excelenta si un feeling extraordinar.

Street Fighter IV pentru iPhone/iPod Touch este o copie aproape fidela a originalului, in el veti gasi toti luptatorii din versiunile pentru console/PC : Ken, Blanka, Ryu/etc fiecare dintre  ei avand propriile stiluri de lupta, miscari si unele miscari secrete unice pentru fiecare caracter. Controlul se face folosind un joystick montat in partea stanga a ecranului si butoanele din partea dreapta cu ajutorul carora controlati loviturile/sariturile/apararea/faceti combinatii de miscari/etc.

Street Fighter IV are 4 nivele de dificultate pentru a da posibilitatea oricarui jucator de a trece prin toate scenariile si a termina jocul, si este indicat sa incepeti de la cel mai mic nivel deoarece va va trebui ceva timp pentru a va invata sa jucati acest tip de joc pe iPhone.

Pentru entuziasti, Street Fighter IV are si un mod multiplayer care va da posibilitatea de a juca contra unui prieten prin intermediul Bluetooth, stiu ca poate ar fi mers mai bine si o optiune pentru WiFi insa Capcom a considerat ca Bluetooth e de ajuns.

Iata feature-urile jocului :

– Fight as eight Street Fighter characters in seven different environments.
– Full move sets including Unique Attacks, Special Moves, Focus Attacks, Super Combos and Ultra Combos.
– For a true arcade experience, battle head-to-head on Bluetooth against friends and foes alike.
– Robust “Dojo” boot camp transforms neophytes into Street Fighter masters in five in-depth lessons.
– Customize the controls for your style of play. Move the buttons anywhere you want on the screen and set the level of transparency.
– Unleash super moves with a tap of the “SP” button, or toggle it off from the “Options” menu if you want to enter the button combo manually.
– Four levels of difficult

Street Fighter IV este disponibil in Ro AppStore pentru 7.99€ si poate fi cumparat de aici.

Articolul precedentiDongle : solutia pentru tethered jailbreak pe firmware 3.1.2!
Articolul următorBiteSMS 4.7 beta 2 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.