Updatr 1.1 update + un nou plugin

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0lK9LwjuSs0[/youtube]

Updatr, aplicatia care verifica automat daca exista update-uri pentru aplicatiile instalate in telefon a fost updatata astazi la versiunea 1.1 prin intermediul Cydia.

Updatr 1.1 are menirea de a rezolva bugurile precedentei versiuni care duceau la crash-ul aplicatiei atunci cand userii incercau sa verifice daca exista updater, insa odata cu aceasta versiune, BeYouriPhone a lansat si un mic patch care extinde functionalitatea Updatr dandu-va posibilitatea de a verifica daca exista updates si pe alte site-uri in  afara de AppTrackR :

– BeYouriPhone;

– AppCake;

– iCauseFx.

Updatr 1.1 poate fi gasita in Cydia si este gratuita, plugin-ul celor de la BeYouriPhone se gaseste doar in repo-ul : http://repo.beyouriphone.com.

O mica precizare : Updatr nu va downloadeaza de una singura aplicatiile, ele trebuie downloadate fie folosind Safari Download Plugin si mutate cu iFile in folderul User/Downloads pentru a fi instalate cu Install0us fie cautati aplicatiile direct din Install0us si le instalati de acolo.

Articolul precedentFileApp Pro gratuita in AppStore
Articolul următorSpeedTraps – te avertizeaza cand ajungi la o zona cu radare dotate cu camere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.