SpeedTraps – te avertizeaza cand ajungi la o zona cu radare dotate cu camere

SpeedTraps este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch facuta de firma romaneasca AROBS Transilvania Software si poate fi extrem de utila pentru soferii vitezomani deoarece le da posibilitatea de se folosi de aplicatie pentru a fi atentionati atunci cand intra intr-o zona in care exista radare fixe dotate cu camera video.

SpeedTraps va avertizeaza cu privire la radare folosind datele de pe site-ul poiplaza.com si tot acest proces necesita ca telefonul sa fie conectat la internet, de altfel si pozitia pe harta este determinata prin Google Maps care necesita o conexiune la internet pentru a va afisa harta sau daca vreti puteti sa downloadati harti cu programul OpenStreet Maps si le puteti copia in telefon pentru a fi folosite cu SpeedTraps. Un feature interesant al aplicatiei este posibilitatea de a adauga manual camere direct din aplicatie insa aceasta functie necesita cunoasterea coordonatelor exacte.

SpeedTraps este disponibil doar pentru un numar limitat de tari din Uniunea Europeana : Austria, Franta, Marea Britanie, Romania si Ungaria desi in poze apar imagini cu orase din SUA.

Iata feature-urile SppedTraps :

– audio and visual warning when approaching a speed camera
-offline speed camera location database containing United Kingdom, Austria, France, Germany, Hungary and Romania
-shows speed camera on the map (requires internet connection)
-adding and editing of new hotspot locations

SpeedTraps pare a fi o aplicatie interesanta, ar fi mult mai buna daca ar permite adaugarea de fisiere care sa contina punctele de interes, eventual hartile tarilor prin care navigam insa poate vor aparea intr-o versiune viitoare a aplicatiei.

Cel mai bun lucru la SpeedTraps este faptul ca e gratuita si o puteti downloada din AppStore de aici. Felicitari echipei de romani din Cluj-Napoca si sper ca in versiunile viitoare sa adauge cat mai multe functii.