SpeedTraps – te avertizeaza cand ajungi la o zona cu radare dotate cu camere

SpeedTraps este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch facuta de firma romaneasca AROBS Transilvania Software si poate fi extrem de utila pentru soferii vitezomani deoarece le da posibilitatea de se folosi de aplicatie pentru a fi atentionati atunci cand intra intr-o zona in care exista radare fixe dotate cu camera video.

SpeedTraps va avertizeaza cu privire la radare folosind datele de pe site-ul poiplaza.com si tot acest proces necesita ca telefonul sa fie conectat la internet, de altfel si pozitia pe harta este determinata prin Google Maps care necesita o conexiune la internet pentru a va afisa harta sau daca vreti puteti sa downloadati harti cu programul OpenStreet Maps si le puteti copia in telefon pentru a fi folosite cu SpeedTraps. Un feature interesant al aplicatiei este posibilitatea de a adauga manual camere direct din aplicatie insa aceasta functie necesita cunoasterea coordonatelor exacte.

SpeedTraps este disponibil doar pentru un numar limitat de tari din Uniunea Europeana : Austria, Franta, Marea Britanie, Romania si Ungaria desi in poze apar imagini cu orase din SUA.

Iata feature-urile SppedTraps :

– audio and visual warning when approaching a speed camera
-offline speed camera location database containing United Kingdom, Austria, France, Germany, Hungary and Romania
-shows speed camera on the map (requires internet connection)
-adding and editing of new hotspot locations

SpeedTraps pare a fi o aplicatie interesanta, ar fi mult mai buna daca ar permite adaugarea de fisiere care sa contina punctele de interes, eventual hartile tarilor prin care navigam insa poate vor aparea intr-o versiune viitoare a aplicatiei.

Cel mai bun lucru la SpeedTraps este faptul ca e gratuita si o puteti downloada din AppStore de aici. Felicitari echipei de romani din Cluj-Napoca si sper ca in versiunile viitoare sa adauge cat mai multe functii.

Articolul precedentUpdatr 1.1 update + un nou plugin
Articolul următoriDongle : solutia pentru tethered jailbreak pe firmware 3.1.2!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.