Mola Browser in curand in AppStore

Mola Browser este dupa cum ii spune si numele un nou internet browser pentru iPhone/iPod Touch care urmeaza sa apara in AppStore in zilele urmatoare. Dupa cum se poate vedea si din poza alaturata browserul arata destul de bine din punct de vedere grafic, aceea este doar una dintre cele 2 teme care vin odata cu aplicatia, una dintre ele va transforma browserul intr-o copie fidela a versiunii pentru desktop a celebrului Firefox, iar cealalta intr-o versiune pentru desktop a Google Chrome.

Din punct de vedere al componentei browserul este facut pe acelasi Safari Webkit, aceasta fiind o conditie obligatorie pentru acceptarea in AppStore, practic acest browser aduce nou doar posibilitatea de a seta diferite teme pentru ca din punct de vedere functional va fi foarte asemanator daca nu identic cu Safari deoarece Apple este extrem de reticenta in a accepta browsere care aduc functionalitati in plus fata de Safari.

via ppda.

Articolul precedentSBAdBlock si Maps Enhancer pentru iPhone
Articolul următorSpringBoard Rotator – autorotate direct in SpringBoard
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.