Greenp0ison – programul care face jailbreak terminalelor cu bootrom nou

Greenp0ison este programul la care se lucreaza inca din toamna trecuta, program care va fi in vara solutia pentru jailbreak-ul complet a iPhone/iPod Touch-urilor cu bootrom nou. Insa unul din membrii echipei greenp0ison a facut o pagina in care doritorii de jailbreak pentru iPad pot contribui la creearea solutiei de jailbreak, deci e posibil ca posesorii de iDevices cu bootrom nou dar si posesorii de iPhone 3GS cu bootrom vechi sa aiba o solutie completa de jailbreak chiar pe firmware 3.1.3.

Deocamdata echipa a oferit doar poza de mai sus ca un preview ca programul exista si functioneaza, faptul ca programul e real a fost confirmat de geohot care a lucrat o perioada cu echipa la solutia de jailbreak.

So, cine e nerabdator sa faca jailbreak ?

Articolul precedentiPad suporta formatul .avi M-JPEG
Articolul următorRavensword 2 in development
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.