iPhone 4G va avea un ecran mai mic pentru diferentierea fata de iPad

In video-ul de mai sus il aveti pe John Schwartz de la thestreet.com care ne prezinta un viitor sumbru pentru iPhone si unul foarte glorios pentru iPad-ul recent lansat de catre Apple. Conform lui John Schwartz Apple va reduce dimensiunile noului iPhone 4G care urmeaza sa fie lansat in vara acestui an pentru a creste vanzarile iPad-ului deoarece in opinia sa acesta este produsul care va revolutiona modul in care oamenii privesc ideea de mobilitate.

“The iPhone turns into your tethering your device. It turns into your Internet connection. You only have to pay one bill, one phone bill, and all your devices can connect to a 3G and eventually a 4G wireless network. So in effect what the iPhone becomes for Apple is the glue that holds their mobile ecosystem in place.”

Conform aceluiasi John Schwartz Apple va vinde peste 6 milioane de iPads in cursul acestui an iar Apple va incerca sa asigure aceste vanzari prin micsorarea ecranului iPhone-ului pentru a-l diferentia de iPad. Eu personal nu vad de ce Apple ar lua aceasta masura avand in vedere ca iPad-ul este mult mai mare decat iPhone-ul si diferenta fizica dintre cele 2 produse este mai mult decat evidenta, in ceea ce priveste utilitatea iPad-ului exista foarte multe semne de intrebare si este posibil ca Apple sa ia niste masuri pentru a limita si mai mult iPhone-ul in ideea de a forta utilizatorii sa treaca la iPad pentru anumite functii.

Tot ceea ce spune John Schwartz mi se pare destul de ireal si improbabil, ma indoiesc ca Apple va risca foarte mult cu cel mai bine vandut produs al sau pentru a promova iPad-ul care deocamdata nu are vanzari prea stralucite, dar daca ceea ce spune John se adevereste si Apple va reduce iPhone-ul in dimensiuni si il va limita atunci eu unul nu voi cumpara iPhone-ul de anul acesta. Desigur ca toate acestea sunt doar zvonuri si presupuneri, vom vedea in vara ce are Apple pregatit pentru noi.