Ring Toggler – activeaza modul silentios dintr-o aplicatie

Ring Toggler este un tweak, pentru iPhone/iPod Touch, extrem de util pentru cei care au pierdut posibilitatea de a activa modul silentios al telefonului fie pentru ca butonul a sarit, nu mai functioneaza sau cine stie ce s-a intamplat cu el.

Ring Toggler poate fi instalat din Cydia si activeaza modul silentios al telefonului prin simpla apasare a iconitei dedicata aplicatiei din SpringBoard fara nici un fel de apasare a butonului lateral asa ca daca nu vreti sa platiti un „mester” sa va repare butonul sau nu vreti sa ramaneti fara telefon cat acesta este trimis la garantie atunci Ring Toggler este  tweak-ul salvator.

Ring Toggler poate fi cumparat din Cydia pentru 0.99$ insa este un pret mult mai mic decat cel al schimbarii butonului care activeaza modul silentios al telefonului.

Articolul precedentCea mai ieftina carcasa pentru iPhone 3G/3GS
Articolul următorCum sa controlezi o masina cu un iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.