Cea mai ieftina carcasa pentru iPhone 3G/3GS

Carcasa din spate a iPhone-ului este de departe cea mai usor zgariabila suprafata de pe intregul device si foarte multi utilizatori incearca sa o protejeze prin cumpararea de diferite accesorii : carcase, folii transparente ori cu diferite modele, huse/etc.

Daca ati cumparat asa ceva pana acum, cu siguranta stiti ca nu sunt chiar ieftine, strica aspectul telefonului sau nu ofera protectia pe care o doriti. Well de acum exista o noua optiune, o carcasa pentru iPhone 3G/3GS care costa nu mai mult de 1$, da, ati citit bine, 1$ costa carcasa si imita perfect carcasa din spate a iPhone-ului.

Dupa specificatiile de pe site-ul producatorului, carcasa este facuta dintr-un material cauciucat, foarte rezistent, durabil dar care absoarbe si socurile cauzate de loviri sau caderi. Producatorul are sediul in SUA si ofera transport gratuit pentru produs, iar daca comandati mai multe primiti chiar si o reducere din pretul de baza.

Imi imaginez ca la pretul asta nu e chiar atat de grozava, dar privind strict din punct de vedere al pretului este cea mai ieftina carcasa pentru iPhone 3G/3GS existenta pe piata la ora actuala, si sincer sa fiu la 1$ daca ar exista in Romania eu as cumpara vreo 2 de proba.