Prima Pagina aplicatii Opera Mini pentru iPhone – video preview

Opera Mini pentru iPhone – video preview

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OpTCS3g-cBY[/youtube]

Aplicatia Opera Mini pentru iPhone a fost trimisa astazi la Apple pentru aprobare si eu unul desi sunt cam circumspect in privinda acceptarii sale in AppStore sper totusi ca o vom vedea in urmatoarele zile disponibila pentru download.

Se vede si in video ca Opera Mini este foarte rapida, mult mai rapida decat Safari, veti vedea si in testul facut de cei de la Opera cam cat de rapida este aceasta aplicatie fata de browserul nativ al celor de la Apple si din pacate asta ar fi un motiv destul de important pentru care Apple ar dori sa nu includa aceasta aplicatie in AppStore.

Dupa cum spun cei de la Opera, browserul reduce cu pana la 90% traficul de date facut in timpul incarcarii unei pagini, iar combinat cu rapiditatea, acest feature face din Opera Mini browserul ideal pentru iPhone. Pe langa toate astea, aplicatia este foarte bine facuta si organizata, ceea ce ajuta userul sa isi administreze paginile deschise sau pe cele care urmeaza sa le deschida mult mai usor decat in Safari.

Daca totusi nu o vom vedea in AppStore sper macar sa o vedem in Cydia pentru ca, sincer sa fiu e cu cateva clase peste Safari.

UPDATE : Un alt video cu aplicatia in actiune.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PsE1oc0mk_g[/youtube]

 • baciu

  nu vad pinch zoom. daca n-are chestia asta, degeaba merge el rpd.

 • Didu

  Degeaba am pinch to zoom daca pagina in Slowfari se incarca in 10 ani cand sunt in metrou.
  E al dracului de frustrant sa treci de la Nokia cu Opera mini la Iphone Slowfari.

 • Are un fel de zoom, ma rog, ramane de vazut cand o accepta daca va fi buna de ceva sau nu, oricum viteza este un punct forte.

 • baciu

  Cred ca.. te-ai scremut un pic sa-ti iasa “slowfari”. Nu inteleg ce e neinregula cu safari, nu folosesc niciodata edge, iar pe 3g and wifi merge foarte fast.

 • Am pus un alt video cu testarea aplicatiei, parca nu mai e atat de rapida ca in video-ul initial. In video-ul facut de cei de la opera mi se pareau prea “repetate” miscarile, adica ala mergea la niste link-uri care probabil au mai fost incarcate, existau in cache si probabil de aici rapiditatea.
  @baciu: 3G exista doar in orase, daca iesi din oras mori cu Edge pe telefon. Pinchzoom e ceva micut in comparatie cu viteza mai mare pe Edge si in plus nu te obliga nimeni sa folosesti Opera cand ai 3G, poti folosi linistit Safari.

 • bogdan

  @baciu:

  depinde ce intelegi tu prin ‘foarte fast’ 😉

 • cond0r

  Buna,

  Cel putin pe mine m-a convins prin interfata, viteza si mai ales pentru ca are functia find.

  PS: http://my.opera.com/community/countup/ aici puteti estima in cat timp o sa fie aprobat de catre Apple, iar daca ghiciti puteti castiga un iPhone nou nout.

 • Pingback: Castiga un iPhone cu Opera | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • radu_h

  1. Oare astia au iphone jailbreak-uit ? cum au instalat ei opera pe iphone ?
  2. Poate sunt 2 telefoane, un 3GS si un 3G simplu ? sau poate chiar o fii mai rapida opera… sau cum s-a zis si mai sus, poate paginile deja au fost vizitate…

 • @radu_h: Eu as zice ca paginile alea au fost initial vizitate, pe de alta parte Apple presupun ca Apple le permite developerilor sa testeze aplicatiile pe telefoanele proprii fara ca acestea sa fie aprobate in prealabil in AppStore.

 • radu_h

  @zaone: Eu as vrea sa ma lase sa testez doar iFile, nimic altceva 😀

 • Pingback: Opera Mini vs Safari video test | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()