MewSeek Pro 2.1 – downloadeaza melodii gratuit in iPhone

MewSeek Pro este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch cu ajutorul careia puteti downloada sau asculta online muzica prin intermediul unei conexiuni de internet 3G/WiFi sau EDGE daca aveti destula rabdare.

Pe langa faptul ca va da posibilitatea sa downloadat melodiile, MewSeek Pro ofera totodata optiunea de a sincroniza respectivele melodii cu aplicatia iPod a telefonului vostru deci practic tot ceea ce downloadati poate fi ascultat direct din aplicatia iPod. MewSeek Pro a devenit incompatibil cu iPhone OS 3.0, iar de la lansarea acestuia si pana acum aplicatia nu putea fi folosita insa astazi a aparut versiunea 2.1 care pe langa compatibilitatea cu firmware 3.0 aduce si cateva bug fixes, modificari mici la interfata si numele iconitei din SpringBoard si cam atat.

Dintre cei care au testat-o pana acum au fost anumite persoane care au semnalat faptul ca MewSeek se poate bloca uneori cand ascultati melodiile in aplicatia iPod sau ca aplicatia se inchide de una singura. So versiunea aceasta nu e chiar bug free asa ca inarmativa cu rabdare.

MewSeek Pro 2.1 costa 9.99$ si poate fi cumparata din Cydia insa ea vine intr-o versiune lite initial care are o perioada de trial care va permite sincronizarea pentru doar 10 melodii. In ceea ce priveste posibilitatea crack-urii aplicatiei, nu va faceti prea mari sperante deoarece MewSeek foloseste un server extern pentru a sincroniza melodiile asa ca e foarte greu de spart.