blackbreeze – solutia lui iH8sn0w pentru problema blackra1n cu iTunes 9.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UM3iWs90Z6I[/youtube]

blackbreeze este un mic utilizar conceput de iH8sn0w care ar trebui sa rezolve problema pe care o au cei care au facut jailbreak folosind blackra1n, cu iTunes 9.1, astfel incat totul sa functioneze fara nici o problema.

Din cate spune iH8sn0w noua problema cu blackra1n se manifesta doar la cei care au tethered jailbreak si doar pe Windows, nu si pe mac, insa recomandarea lui este ca daca primiti vreo eroare cu privire la blackra1n sa rulati acest programel pentru a rezolva toate incompatibilitatile.

blackbreeze este foarte simplu de folosit, il downloadati, il deschideti, apasati “Fix my ra1n!” si el va cauta automat blackra1n in folderul de unde s-a facut prima oara jailbreak, daca nu il gaseste acolo va cere sa il directionati catre locatia unde aveti blackra1n.exe in PC, deci daca nu mai aveti blackra1n.exe in PC trebuie sa il downloadati inainte de a folosi blackbreeze.Dupa terminaprea procesului inchideti programul daca nu se inchide singur si totul va fi ok.

Avand in vedere ca eu am jailbreak cu redsn0w nu am testat blackbreeze insa cei care au facut-o au confirmat ca functioneaza, alegerea e a voastra, daca iTunes 9.1 va face probleme puteti fie sa reveniti la 9.0.3 fie sa incercati blackbreeze. E foarte posibil ca geohot sa nu repare blackra1n asa ca ar fi bine sa nu asteptati o rezolvare de la el. Totusi daca testati blackbreeze va rog sa lasati un comentariu in care sa confirmati/infirmati cele de mai sus.

blackbreeze poate fi downloadat de aici : [download id=”37″]