iTunes 9.1 e safe doar pentru cei care NU au blackra1n

Acum cateva minute MuscleNerd a venit in sfarsit cu clarificari asupra iTunes 9.1 lansat in cursul serii trecute si a confirmat ca noua versiune este ok pentru majoritatea, EXCEPTAND pe cei care au jailbreak facut cu blackra1n. Daca ai facut jailbreak telefonului tau cu blackra1n atunci NU fa update la iTunes 9.1!

Pentru cei care au facut jailbreak cu redsn0w nu exista nici un fel de probleme asa ca puteti face update la iTunes 9.1 linistiti, totodata aceasta versiune de iTunes nu afecteaza telefoanele carora li s-a facut update folosind un custom ipsw, si nici metoda de restore folosind serverul lui saurik. Din tweet-ul lui MuscleNerd se observa ca acesta subliniaza faptul ca blackra1n nu functioneaza cu noul iTunes dar ca acest lucru nu ar fi vina Apple si tine pur si simplu de modul in care functioneaza iTunes. In concluzie, iTunes 9.1 nu aduce nimic important deci nu e neaparat sa facei update decat daca ati comandat un iPad, iar cei care au facut jailbreak cu blackra1n ar trebui sa il ocoleasca!

Unii utilizatori au raportat o problema cu iTunes 9.1 in sensul ca programul nu le mai recunoaste iPhone-ul. Rezolvarea consta intr-un reset dat telefonului sau PC-ului daca prima metoda nu functioneaza si totul va reveni la normal.