Extensie pentru Google Chrome ce permite navigarea prin AppStore

Ieri a fost lansata o noua extensie, exclusiv pentru cei care au instalat Google Chrome, care le da posibilitatea de a naviga prin AppStore direct din browser, fara a deschide vreo alta pagina sau iTunes.

Extensia poate fi instalta de aici si deschide o mica fereastra de dimensiunea unui iPhone deasupra browerului Google Chrome iar in functie de AppStore-ul ales puteti naviga printre toate aplicatiile acestuia, iar cand va hotarati asupra uneia care va place dati click pe numele ei si ea se va deschide in iTunes. Extensia va da posibilitatea sa alegeti oricare dintre AppStore-urile celor de la Apple iar navigarea se va face exclusiv in acel AppStore, practic imita 100% folosirea aplicatiei AppStore din telefonul vostru, doar ca instalarea aplicatiilor de data aceasta trebuie facuta folosind iTunes.

Extensia este 100% gratuita, cum sunt toate extensiile pentru Google Chrome de altfel, si eu unul va recomand sa o incercati daca folositi browserul celor de la Google, mie unul mi se pare interesanta si m-as bucura daca ar porta-o si pentru Firefox.