Prima Pagina aplicatii Winterboard update disponibil in Cydia

Winterboard update disponibil in Cydia

Astazi saurik a introdus 2 noi updates in Cydia, primul este pentr APT si are legatura cu modul in care functioneaza Cydia, iar al doilea este pentru Winterboard si aduce 2 mici modificari aplicatiei pentru customizarea telefonului vostru.

Update-ul pentr APT a fost introdus mai mult pentru a facilita update-ul Winterboard care aduce urmatoarele modificari : posibilitatea de a sterge iconita Winterboard din SpringBoard, iar modificarea optiunilor aplicatiei se va face din meniul Settings; cea de-a doua modificare are legatura cu redimensionare imaginilor de tip PNG foosite in temele instalate in telefonul vostru, redimensionarea permitand Winterboard-ului sa functioneze mai usor cand incarca respectivele imagini.

Atentie mare pentru cei care au facut update la Winterboard in cursul acestei dimineti, versiunea de dimineata avea o problema cu redimensionarea asa ca saurik a rezolvat problema si a a introdus un nou update, deci instalati si ultimul update pentru Winterboard si nu veti avea probleme.

  • iLies

    Intradevar…dupa primul update la winterboard dadea rateuri unul dupa altul…..intra in safe mode dupa orice comanda telefonul. Dupa al doilea update sau rezolvat problemele… Am ca tema G.O.C pro .

  • Marius

    Salutare eu am o problemaa si numai nu stiu cum sa o rezolv …mi’am instalat o temaa iar dupa ce am instalatoo mi’a cerut sa dau restartez telefonuu …dupaa ce sa aprins telefonu mi’a aparut iconita cu winter board .. Eram curios de ce era caa nu stiam am dat sa se deschidaa si aparea doar ceva alb si se inchideaa rapid practic nu o puteam deschide …si akm nici cydia nu mai pot sa o deschid nici clipurile pe youtube nu mai merg nici safariii si nici aplicatziile care le’am luat din cydia ….mi’ai putea spuneedaca terog frumos cum as putea rezolva problema ?? Sau cunoscatorii care stiu …plss help mee …astept un raspuns din partea voastra …ms anticipat ciaoo