Gameloft anunta jocurile disponibile pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JQ1Y43u3uhM[/youtube]

Deasupra aveti un trailer in care Gameloft prezinta cele mai interesante jocuri ale sale care acum sunt disponibil si pentru utilizatorii de iPad si trebuie sa recunosc ca sunt putin invidios deoarece anumite jocuri chiar sunt mai usor de jucat pe un ecran mai mare decat cel de pe iPhone/iPod Touch.

Spre exemplu shooterele sunt in mod clar mult mai accesibile cand ai un ecran mai mare si spatiu mai mult pentru a face un zoom in/out sau pentru a face un dodge, sa nu mai vorbim despre jocurile cu masini in care degetul cu care apesi sa faci stanga/dreapta sau acceleratie/frana acopera o parte din ecran pe unde poate scapa o masina pe langa tine, si la jocurile de tip sports e mult mai util ecranul iPad-ului, exceptie facand desigur aruncarea mingii din out la jocul de fotbal, e destul de anevoios sa faci un flip cu iPad-ul.

Per total, ecranul mai mare este un adevarat avantaj in jocuri, asta e parerea mea si daca nu voi tine un iPad in mana si nu voi testa cateva jocuri probabil ca nu mi-o voi schimba prea usor. Voi ce spuneti?