Prima Pagina aplicatii iPad – the gift that keeps on giving

iPad – the gift that keeps on giving

Da, the iPad is here! Incepand de ieri Apple comercializeaza iPad-ul in SUA si dupa cum arata primele cifre tableta are un succes neasteptat de mare care ma face sa ma intreb daca nu cumva am subestimat capacitatea de a atrage clienti a iPad-ului. Conform unui analist american Apple a vandut ieri intre 600-700.000 iPads, aici incluzand si pre-comenzile facute pe 12 martie, o cifra enorm de mare si neconfirmata inca, dar care pune in alta lumina iPad-ul si succesul sau. Facand o comparatie cu lansarea iPhone 3GS cand Apple a vandut 1 milion de device-uri intr-un week-end, e foarte posibil ca vanzarile iPad sa depaseasca aceasta cfira daca este sa luam de bune estimarile de ieri.

Pe de alta parte cei care au primit produsele acasa au si inceput testarile pe ele si pana acum s-a descoperit ca iPad-ul limiteaza aplicatiile la folosirea unui singur core al procesorului si 256MB RAM cu inca 210MB disponibili doar pentru sistemul de operare si restul aplicatiilor care ruleaza in background.

Pe langa toate acestea au fost facute si cateva benchmarks care denota faptul ca iPad-ul este de 2 ori mai rapid decat iPhone 3GS, diferenta facand-o procesoul de 1GHZ care face iPad-ul un device extrem extrem de rapid, practic cel mai rapid device care ruleaza iPhone OS.

Pana acum toti care au testat iPad-ul au fost extrem de multumiti de el, multi dintre ei declarand ca s-ar putea sa inlocuiasca iPhone-ul pentru toate task-urile ce nu tin de sunat, iar eu sper ca Apple sa nu profite de acest lucru si sa limiteze si mai mult iPhone-ul.

Si la final, un mic video cu Crysis ruland pe iPad.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c4aLmHxqhI8[/youtube]

UPDATE : iPad vs iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=anEouIbCX2c[/youtube]

LIKE
Articolul anteriorPaste Fericit!
Urmatorul articoliPad-ul a fost jailbreak-uit!
 • Didu

  Consider ca e incorecta compararea unei tablete cu un telefon. Telefon foloseste toata lumea deci e firesc sa se vanda in cantitati mari.
  Comparatia sa se faca cu alte media gadgeturi.

 • @Didu: Ia vezi ca acum am pus un video cu un iPod Touch, e normal sa compare iPad-ul cu un iPhone sau iPod Touch avand in vedere ca folosesc acelasi sistem de operare, arata destul de asemanator din punct de vedere estetic, etc.

 • CoSSmiN

  zaone ce ti-am zis sa nu suibestimezi cum iti spuneam maj prietenilor vor ipad majoritatea cunostintelor la fel deci vorbarie multa si ma roar un fel de publicitate cu cat e mai is satul de jurnalism sa zicem e doar publiicitate toti cauta articole la fel si u asa imi dai impreesia eu stiu ce gandeste lumea despre ipad in general din multe punctre de vedere in it si multe altele… dar ma abtin pa bafta ciao ipad

 • @CoSSmiN: iPad iPad iPad, jailbroken iPad de acum 😀

 • Pingback: Apple a vandut 7.5 milioane iPhone in primele 3 luni din 2010 | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()