Cum sa montezi o iPad in bordul unei masini

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rSnIXfoSU6I[/youtube]

iPad, iPad, iPad, vuieste internetul de aproape 4 zile de ultimul produs al celor de la Apple, toata lumea are noutati si diversitati in legatura cu iPad-ul iar video-ul de mai sus iese din rutina obisnuita prin prezentarea unui mic tutorial care va invata cum sa montati o iPad in bordul unei masini.

Masina aleasa pentru instalare este o camioneta Toyota Tacoma, iar avand in vedere felul cum se prezinta iPad-ul la bordul respectivei masini as spune ca e o alegere buna deoarece tableta ocupa destul de mult spatiu. Sincer sa fiu ideea in sine mi se pare foarte interesanta si foarte utila avand in vedere ca iPad-ul are GPS integrat(doar modelul cu 3G) iar folosirea unui sistem de navigatie pe un asemenea ecran ar oferi un mare mare avantaj celui aflat in spatele volanului.

In rest… stiti cu totii ca in SUA mai toate vedetele isi adauga diferite ecrane in interiorul masinii, personal consider amplasarea unui iPad in consola autoturismului o idee infinit mai buna decat adaugarea unui ecran de 10inch simplu. iPad-ul este conectat la sistemul de sonorizare a masinii asa ca nu trebuie sa va faceti griji datorita difuzoarelor mici ale tabletei.

So, cine e primul care isi tuneaza masina?