Prima Pagina blackra1n blackra1n pentru iTunes 9.1

blackra1n pentru iTunes 9.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DeEo_4mi6Pc[/youtube]

Pentru cei care au telefoane jailbroken si inca nu au reusit sa rezolve problema cu iTunes 9.1 folosind blackbreeze sau BR fixer, incepand de astazi exista un nou program de care va puteti ajuta, se numeste blackra1n si cei care l-au testat sustin ca functioneaza fara probleme.

Dupa cum vedeti si in video aceasta aplicatie este foarte usor de folosit, trebuie sa aveti iTunes deschis, rulati aplicatia, ea va compila o noua versiune de blackra1n, deschideti blackra1n, introduceti telefonul si apasati “make it ra1n”, telefonul se va reseta iar cand va reporni ar trebui sa fie totul ok si sa aveti un telefon jailbroken.

Trebuie mentionat totusi ca acest program NU este facut de geohot, asa ca daca nu va merge sa nu dati vina pe el.

Pentru cei interesati, acest programel poate fi downloadat de aici.

  • Bogdann

    salut. Eu inca nu am trecut la iTunes 9.1 oare am ceva de pierdut??? se sincronizeaza mai repede sau ceva. am sa fac update la iTunes doar cand apare jailbreak si unlock pe OS4.0

  • @Bogdann: Nu pierzi nimic, poti sta linistit pe ce ai acum.

  • aliennuteteme2003

    sa ne lamurim… din cate stiu eu si vad si-n filmuletz, nu tre sa conectezi telefonul. trebuie sa rulezi itunes + blackrain = safe to use iphon jb -uit cu blackrain…dupa care poti conecta linistit telefonul la itunes. Sau ma insel eu?!… oricum nu am facut update la itunes, dar acuma sunt confuz….

  • @aliennuteteme2003: Si eu ce-am zis sus? Deschizi iTunes, rulezi aplicatia, face un blackra1n, il deschizi, conectezi telefonul si apesi make it rain…