Prima Pagina baseband 05.12.01 ThunderSt0rm – solutie de jailbreak si decodare?

ThunderSt0rm – solutie de jailbreak si decodare?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bSFP-V_2w7Y[/youtube]

Din ce in ce mai multi oameni ma intreaba daca Thunderst0rm este o solutie reala pentru jailbreak/decodarea firmware-ului 3.1.3/baseband-ului 05.12.01, iar raspunsul meu este NU! Nu este decat o scamatorie ieftina pentru a atrage atentie, nu e prima oara cand incearca sa faca acest lucru, va reamintesc acest articol in care am discutat despre thunderst0rm si inca de pe atunci v-am spus ca nu e nimic decat o minciuna.

Stiu ca au anuntat 23 aprilie ca data de lansare(pentru ca ar fi ziua unuia din echipa, doar prin acest motiv pueril iti poti da seama ca e fake) insa ziua aceea va trece si ei tot nu vor lansa o solutie care sa faca jailbreak/decodare.

Va atrag atentia sa NU cadeti in capcana unora care incearca sa ajunga in centrul atentiei prin orice metode! Cand va aparea o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 si ventual de decodare pentru baseband 05.12.01(desi pana la vara nu cred ca va aparea), o veti gasi aici cu siguranta si veti avea certitudinea ca functioneaza 100% corect!

LIKE
Articolul anteriorPalm de vanzare
Urmatorul articolAplicatii gratuite sau la pret redus 12.04.2010
 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 800 - Computer Games Forum()

 • Poison

  Adica el ii da unlock, apoi ii face jailbreak si ii pune cydia ? Asa scrie pe iphone.

 • Valentin

  eu nu prea as fi convis de NU-ul asta categoric pe care il zici u, zaone…. pare ca baietii elvetienii au descoperit metoda..eu zic ca videoul este destul de covingator … sigur il vor lansa , eu am incredere ca va merge..

 • @Valentin: Hei, e dreptul tau sa fii increzator, eu doar am spus ca e fals, MuscleNerd a confirmat ca e fals inca de cand a aparut video-ul asta, adica de prin luna martie.

 • vali

  cine poate sa-mi spuna cat e de valid tutorialu asta http://www.iphone-iphone.info/

 • jolty

  baietzi nush ce sa va zic dar recunosc si eu ca prima data cand am vazut videoclipurile de pe youtube cu asta mi sa parut ceva dubios,dar va dati seama k unii o sa spuna orice doar k sa fie ei primii si sa primasca ei toata lauda pentru astea,in 23 orice ar fi o sa incercam,am vazut ultima versiune a lui thunderst0rm si mi se pare mult mai ok ca si cea veche,daca dev-team si restu stiu solutia si o tin pe loc…