Posibil prototip iPhone HD

Ar putea fi acesta noul iPhone HD? Unii tind sa spuna ca da, acest telefon care ar fi fost gasit pe podeaua unui bar din San Jose USA in interiorul unei carcase pentru iPhone 3G ar putea fi noul prototip de iPhone HD pe care Apple ar urma sa il lanseze in vara acestui an.

Informatiile de pana acum indica faptul ca terminalul are o camera fronta,a capacitate de 80GB si ruleaza un anumit sistem de operare, insa cei care l-au gasit nu pot spune ce anume deoarece telefonul refuza sa booteze. Unii spun ca, capacitatea de 80GB este oarecum ciudata, eu nu as fi de acord, Apple a marit capacitatile device-urilor sale cu cate 16GB de spatiu la fiecare update, in momentul de fata iPad-ul are o capacitate de 64GB, iar un salt la 80GB nu ar fi chiar atat de neobisnuit.

Ciudat este faptul ca Apple isi tine terminalele sub cheie, ascunse in laboratoare, insa daca acest terminal ar fi fost dat unui tehnician sa faca cateva teste ale antenei si felului in care functionaza receptia semnalului, atunci pierderea sa nu ar fi chiar atat de surprinzatoare, au patit-o si altii la betie cu lucruri la fel de importante.

Totusi pozele cu acest terminal seamana izbitor cu altele postate pe 20 februarie de un site chinezesc, asemanarea dintre cele 2 terminale este destul de mare, asa ca ar putea fi un terminal dar al altei companii decat Apple.

Eu nu cred ca acesta va fi viitorul iPhone HD, e prea gros si nu prea arata a produs facut de Apple. Totusi ca si design nu e chiar atat de urat si daca ar fi intr-adevar noul iPhone HD eu l-as cumpara.

Ce parere aveti, sunt reale pozele sau nu? L-ati cumpara?

UPDATE : Aparent pozele de deasupra sunt 100% false, telefonul din imagini ar fi defapt o clona facuta de japonezi.