Voice Control ruland pe iPad 3G si lansarea oficiala iPad 3G pe 7 mai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PEHT9y-Tdr4[/youtube]

Prima demonstratie cu Voice Control ruland pe o tableta iPad jailbroken, observat in SpringBoard-ul iPad-ului aplicatia Cydia, oricum doar rularea Voice Control este un motiv suficient pentru a crede ca tableta iPad a fost jailbroken deoarece acest feature nu exista nativ pe tableta. Video-ul apartine lui cdevwill, un apropiat al echipei care a lucrat la solutia de jailbreak Spirit.

Totodata astazi pe site-ul Apple a putut fi observata data la care vor fi disponibile modelele 3G de iPad, astfel ca in dreptul fiecarui model este indicata data de 7 mai pentru livrare asa ca putem considera ca toti cei care si-au pre-comandat modelul 3G de iPad vor avea de asteptat pana cel devreme 7 mai pentru a-si primi comanda.

Avand in vedere data tarzie pentru disponibilitatea iPad in SUA si faptul ca international va fi disponibila la sfarsitul lunii mai incep sa ma gandesc ca jailbreak-ul pentru firmware 3.1.3 nu va mai veni deoarece in luna iunie va fi disponibil iPhone OS 4.0 si noul iPhone 4G/HD iar scoaterea unui exploit pentru tethered jailbreak cu o luna inainte de o noul terminal ar fi total neindicata.

UPDATE : Apple a trimis un e-mail clientilor care au facut pre-comanda de iPad 3G in care le-a confirmat faptul ca produsele vor fi livrate la sfarsitul lunii aprilie deci probabil 7 mai e data maxima pana la care ar putea astepta un client pana sa intre in posesia tabletei.

To Our Valued Apple Customer:

Thank you for your recent order of the magical and revolutionary iPad 3G.

We would like to confirm that your order will be shipped in late April as communicated at the time you placed your order. You will receive a confirmation notice when your order has shipped.

You can get up-to-date information about your order, including shipping status and tracking number, at http://www.apple.com/orderstatus

Thank you for choosing Apple.

Sincerely,
The Apple Store Team