Prima Pagina Apple Voice Control ruland pe iPad 3G si lansarea oficiala iPad 3G pe...

Voice Control ruland pe iPad 3G si lansarea oficiala iPad 3G pe 7 mai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PEHT9y-Tdr4[/youtube]

Prima demonstratie cu Voice Control ruland pe o tableta iPad jailbroken, observat in SpringBoard-ul iPad-ului aplicatia Cydia, oricum doar rularea Voice Control este un motiv suficient pentru a crede ca tableta iPad a fost jailbroken deoarece acest feature nu exista nativ pe tableta. Video-ul apartine lui cdevwill, un apropiat al echipei care a lucrat la solutia de jailbreak Spirit.

Totodata astazi pe site-ul Apple a putut fi observata data la care vor fi disponibile modelele 3G de iPad, astfel ca in dreptul fiecarui model este indicata data de 7 mai pentru livrare asa ca putem considera ca toti cei care si-au pre-comandat modelul 3G de iPad vor avea de asteptat pana cel devreme 7 mai pentru a-si primi comanda.

Avand in vedere data tarzie pentru disponibilitatea iPad in SUA si faptul ca international va fi disponibila la sfarsitul lunii mai incep sa ma gandesc ca jailbreak-ul pentru firmware 3.1.3 nu va mai veni deoarece in luna iunie va fi disponibil iPhone OS 4.0 si noul iPhone 4G/HD iar scoaterea unui exploit pentru tethered jailbreak cu o luna inainte de o noul terminal ar fi total neindicata.

UPDATE : Apple a trimis un e-mail clientilor care au facut pre-comanda de iPad 3G in care le-a confirmat faptul ca produsele vor fi livrate la sfarsitul lunii aprilie deci probabil 7 mai e data maxima pana la care ar putea astepta un client pana sa intre in posesia tabletei.

To Our Valued Apple Customer:

Thank you for your recent order of the magical and revolutionary iPad 3G.

We would like to confirm that your order will be shipped in late April as communicated at the time you placed your order. You will receive a confirmation notice when your order has shipped.

You can get up-to-date information about your order, including shipping status and tracking number, at http://www.apple.com/orderstatus

Thank you for choosing Apple.

Sincerely,
The Apple Store Team

 • CoSSmiN

  eu tin sa cred categoric ca nu va fi nimic pt 3.1.3 ci va iesi pt 4.0 vor face toti update si la revedere dc sa mai munceasca dejaba pt 3.1.3

 • jezatheone

  de acord cu @CoSSmiN
  nu are rost si asta au spus toti developerii
  atata timp cat se pare ca se poate aplica modalitatea de JB de pe 3G – cu custom pentru pastrarea BB-ului, pp ca solutia va fi asemanatoare, dar numai cand 4.0 final va fi lansat.

 • Chitzy

  Ok e lesne de intzeles ca vor face asta. Insa cum ramane cu noi astia cu FW 3.1.3 de exemplu cei cu Ipod Touch 3G Mc model 8G care din cate am inteles de pe site-urile Apple, nu vor beneficia de OS 4.0?
  Cu noi cum o sa ramana? Sa ne luam Adio de la JB? Mi se pare ingrozitor…abea mi-am cumparat jucaria acum vreo 2 luni si de atunci tot astept ceva sa ne scoata din Shhhh…ar fi chiar pacat sa fi aruncat banii pe asa ceva numai pentru a asculta muzica si a ma uita la filme…aplicatii nema…si nici nu o sa incep sa dau bani pentru 2-3 joace acolo sa ma distreze si pe mine…

 • Pana una alta MuscleNerd si geohot dorm in papuci, nimeni nu a mai dat vreo veste in legatura cu jailbreak-ul, pentru iPad vor scoate sigur o solutie de jailbreak, ramane de vazut daca o vor porta si pe firmware 3.1.3 insa e greu de crezut in cazul in care iPad-ul va ajunge in SUA in mai.

 • Chitzy

  O sa le scriu si lor pe Forumuri (pe care din cate observ oricum nu mai scrie nimeni nimic -dintre oficiali ma refer) poate se gandeste careva sa spuna verde in fatza daca vor face sau nu asa ceva pentru “sarantocii posesori ai unor IPDT 3g. Si mai trist e ca oricum nu ai ce le face ca si daca nu erau ei lumea se adapta la Buy – to – Enjoy si era trist ca si pana acum pentru Genialii care si-au facut Up-Date la 3.1.3 (numarandu-ma printre ei)…pff imi vine sa-mi vand jucaria ca incep sa ma oftic amarnic pentru banii aruncati…si totusi speranta moare ultima…