Smusic – cel mai nou media player pentru iPhone

Smusic este un nou media player disponibil in Cydia incepand de astazi, prin intermediul caruia puteti viziona pe iPhone/iPod Touch-ul vostru fisiere audio cat si video(aplicatia putand rula aproximativ aceleasi formate ca si aplicatia iPod) transferate  in telefonul vostru fara a folosi iTunes fie prin intermediul BlueTooth/WiFi fie direct prin USB.

Pe langa faptul ca puteti rula format media care se afla deja in telefonul vostru, Smusic va da posibilitatea de a downloada muzica/filme direct de pe internet pentru a le asculta mai apoi din telefon. Aplicatia are un meniu destul de simplu, in partea de jos aveti 4 butoane : primul este pentru fisiere audio; al doilea pentru fisiere video; al treilea pentru a naviga pe internet si a downloada continut media si ultimul cu informatii despre aplicatie.

Din pacate aplicatia este atat de simpla incat nu puteti face fast forward/backward si trebuie sa ascultati intreaga melodie/clip video fara intrerupere, in caz de intrerupere va trebui sa o luati de la capat, acesta fiind cel mai mare minus al aplicatiei, din punctul meu de vedere.

Partea buna este ca aplicatia este gratuita si poate fi downloadata din Cydia din repo-ul ModMyi.