50.000 aplicatii disponibile pentru utilizatorii de Android

Desi Google nu a fost prea dornica de a impartasi statisticile privitoare la totalul aplicatiilor disponibile in Market-urile Android, exista totusi astfel de statistici oferite de un site care tine evidenta a nu mai putin de 10 magazine virtuale unde gasiti aplicatii pentru Android si astazi a anuntat ca exista pest 50.000 aplicatii disponibile pentru utilizatorii de terminale dotate cu sistemul de operare Android.

Se dezvolta foarte rapid Android-ul dar nici nu e de mirare avand in vedere ca exista foarte multe device-uri care folosesc acest software si era normal ca in scurt timp numarul aplicatiilor disponibile sa creasca simtitor. In momentul de fata apar aproximativ 10.000 aplicatii pe luna iar in ritmul acesta s-ar putea ca prin luna septembrie sa existe nu mai putin de 100.000 aplicatii pentru Android, o cifra enorma care incet incet se apropie de AppStore-ul celor de la Apple.

In concluzie daca aveti un telefon dotat cu sistemul de operare Android sau daca va ganditi sa cumparati unul, viitorul suna destul de bine pentru voi.