Prima Pagina Apple geohot indeamna la rabdare in asteaptarea unei solutii de jailbreak

geohot indeamna la rabdare in asteaptarea unei solutii de jailbreak

27

Vizibil saturat de atatea intrebari(si probabil pe buna dreptate) geohot a cerut celor care asteapta de la el o solutie de jailbreak sa nu-l mai intrebe privind data lansarii respectivei solutii pentru ca nu vor primi nici un raspuns si in mod sigur nu vor grabi data lansarii. Totodata geohot a dat de inteles ca momentan lucreaza asa ca aceasta ar putea fi si o explicatie pentru pauzele lungi intre raspunsurile de pe Twitter.

Defapt nici macar nu e prima oara cand spune acest lucru, insa lumea asteapta de 2 luni o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3 si satula de atata amagire doreste cat mai repede o solutie pentru telefoanele lor. Unii au intrebat de nenumarate ori daca vor putea decoda iPhone-urile cu baseband 05.12.01, raspunsul este NU, solutia pentru decodare va aparea la vara dupa iPhone OS 4.0 final.

Totodata luati in calcul si faptul ca o solutie de jailbreak penfru firmware 3.1.3 ar putea sa nu apara deloc avand in vedere timpul scurt intre lansarea iPad 3G in SUA si keynote-ul Apple din luna iunie.