Imagini cu 2 noi prototipuri de iPod Touch au aparut pe eBay

Se pare ca a devenit o moda sa prezinti prototipurile viitoarelor device-uri de la Apple, de data aceasta nu este vorba despre un iPhone HD ci avem in prim-plan fratele mai mic al acestuia, un iPod Touch si nu doar un prototip ci 2 care spre uimirea tuturor au montata o camera pe partea din spate.

De data aceasta imaginile au aparut pe site-ul de licitatii online eBay acum aproape 2 zile starnind interesul si curiozitatea tuturor prin faptul ca pe langa detaliile evidente, adica camera, avem imagini si cu device-ul deschis si ruland un fel de software numit SwitchBoard OS. Interesant este ca spatele device-urilor este marcat cu insemnele DVT-1 si DVT-2 ale Apple Development Team insa acea poza cu SwitchBoard-ul ma face sa fiu circumspect in privinta autenticitatii presupuselor prototipuri. Pe langa asta device-urile par sa fi fost folosite o perioade de timp daca e sa ne uitam la zgarieturile evidente de pe partea din spate a terminalului, ceea ce semnifica fie faptul ca sunt falsuri fie ca Apple le testeaza de ceva vreme insa eu inclin spre prima varianta.

Pana una alta posesorii de iPod Touch poate isi amintesc de spusele lui Steve Jobs din toamna anului trecut cand declara ca nu poate fi montata o camera pe un device atat de subtire, imaginile de astazi il contrazic insa ar putea fi doar falsa incercare a cuiva de a ajunge in lumina reflectoarelor.

Ce parere aveti, sunt false sau adevarate?