Prima Pagina 3G Cartela Internet Vodafone – internet mobil pe telefon cu o cartela prepay

Cartela Internet Vodafone – internet mobil pe telefon cu o cartela prepay

Astazi Vodafone a lansat un nou serviciu, Cartela Internet Vodafone care va permite sa va conectati la internet de pe un telefon mobil sau folosind un modem compatibil prin intermediul unei cartele preplatite, avand un trafic de date fix si o perioada de valabilitate fixe.

Practic incepand de astazi puteti cumpara aceasta cartela, o bagati in telefon/modem si incepeti sa navigati pe internet fara nici un fel de abonament sau activarea vreunei alte optiuni. Din pacate cartela aceasta poate fi folosita doar pentru a naviga pe internet si trimite SMS-uri folosind aplicatia Vodafone SMS, tarifele pentru SMS fiind cele standard.

Preturile sunt destul de ok, mie cartela de 7 euro mi se pare a fi cea mai convenabila deoarece Orange si Vodafone cer 5 euro pe optiunea de internet cu 500MB inclusi asa ca 7 euro pe 1 GB este o oferta foarte buna. Pe de alta parte Orange are o optiune la 14 euro cu 6GB inclusi la viteza de 7.2 Mbps, deci mult mai buna decat ce ne ofera Vodafone cu cartela sa.

Vodafone se lauda ca a extins acoperirea 3G a retelei sale si in plus acum Vodafone acopera 90% din populatia Romaniei si in perioada urmatoare va lucra intens pentru a extinde reteaua 3G mai mult pentru a acoperi si zonele rurale ale Romaniei unde internetul de mare viteza pare doar un vis.

Toate cartelele au o perioada de valabilitate in care trebuie sa folositi traficul inclus altfel il pierdeti, totodata dupa ce ati consumat traficul inclus trebuie sa reincarcati cartela si sa reactivati optiunea, nu stiu daca puteti face trafic pe credit sau internetul se opreste de tot.

So ce parere aveti? Vodafone/Cosmote/Orange? Care companie ofera internet mobil mai bun?

UPDATE : Si promo-ul oficial care va rula diseara la TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhjqOH10Eg0[/youtube]

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 835 - Computer Games Forum()

 • Poison

  Cosmote mi se pare a avea cea mai buna optiune de date in mom de fata. Desi 3Gul nu are o viteza extraordinara, este nelimitata la pretul de 3,50 euro si chiar acum am folosit roRadio pentru aproape 3 ore si nu s-a intrerupt deloc.

 • @Poison: Totusi acolo treaba se desfasoara prin proxy si ma indoiesc ca Cosmote va lasa totul asa.

 • Didu

  HELP. Poison, cum ai reusit sa faci sa mearga roRadio cu Cosmote wnw?

 • Didu

  Later edit: Shit! Merge fara sa ii modific nimic. Au mai renuntat la limitari.

  In urma cu 2-3 saptamani nu mergea.

 • Didu

  REVIN: Merge si pe EDGE. Bateria tine mai mult. 🙂

  Merge chiar fain.

 • Poison

  Am renuntat de tot la iPhone Configurator Utility si setarile sunt:

  APN: 10.252.1.62:8080
  Username: wnw
  Password: wnw

  Nu mai exista nici o restrictie, merge si youtube si mail. Dureaza 3 secunde sa se incarce filmarea pe youtube, iar mailul il incarca instant chiar si pe EDGE. Viteza nu este foarte mare, Safari inca nu incarca ca pe WIFI, dar eu sunt chiar foarte foarte multumit de el. Desigur, eu sunt din Bucuresti si am acoperire peste tot, chiar am ramas uimit de cat de bine a putut sa mearga roRadio. Acum in sfarsit pot folosi mailul si am activat PUSH pentru el 😀 . Skype-ul pe 3G + 3G unrestrictor merge fara nici o problema 😀 .

 • Viteza

  @poison: ce retea folosesti? Cosmote?

 • Didu

  Poison… am sters setarile facute cu configurator utility … am pus username APN si password si nu merge deloc. L-am resetat. Nimic.

 • catalin

  orange sunt varza la internet mobil.De 7 ani sunt client orange,abonament apoi pree pay.Era optiune la 10 euro cu minute ,tot si internet nelimitat iar acum nu mai este nimic.Daca vrei internet tre sa faci abonament de 9 euro parca,.pe pree pay nu mai e nik.Ofera si ei 50 mb si mii de mesaje ca m-au innebunit cu mesajele lor de parca lumea sta sa scrie mesaje continuu.iar Vodafone vad ca are preturile destul de mari.

 • Poison

  @Didu: eu aveam ICU si i-am dat remove din telefon. Sterge orice setare de internet pe care ai facut-o si schimba exact ca in poza mea: http://i.imgur.com/cltLJ.png

 • ares28

  merge internetul pe iphone cu cartela preplatita?si daca da trebe sa fac ceva setari?sa nu imi apara knd ma conectez pe safari ca nu sun t pe wifi…astept rasupuns ms mult

 • mafia

  @ares28: merge indiferent de retea.

 • Nu e indiferent de retea, la unele retele, a se vedea Cosmote, trebuie facute setari.

 • Makaay

  Internetul asta pe mobil la cosmote, e optiune pe cartea la 3,5 euro nelimitat sau cum? are limita de 500 mb cum e la orange?

 • Bogdan

  setari vodafone internet.
  merge garantat. testat acum 2 min .
  APN: live.vodafone.com

  Username: live

  Password: vodafone

  iar pentru cartela Pre Pay:

  APN: live.pre.vodafone.com

  Username: live

  Password: vodafone