Prima Pagina Apple iPhone 4G/HD va fi dotat cu camera de 5 megapixeli fabricata de...

iPhone 4G/HD va fi dotat cu camera de 5 megapixeli fabricata de LG

Faptul ca iPhone 4G/HD va avea o camera de 5 megapixeli nu este o noutate pentru majoritatea celor care asteapta viitorul device de la Apple si acum vin informatii noi care intaresc aceasta teorie, conform unui ziar japonez Apple a incheiat un contract cu LG pentru a produce viitoarele camere de 5 megapixeli cu care va fi dotat viitorul iPhone 4G/HD.

Implementarea unei camere de 5 megapixeli este pasul pe care Apple trebuie si il va face la vara pentru a aduce iPhone-ul in randul smartphone-urilor, in special cu Google Nexus One care pentru Apple este ca un ghimpe in coaste avand in vedere relatiile stranse dintre cele 2 companii, vorbim la trecut desigur. Se pare ca fabrica LG Innotek a inceput deja productia pentru modulele de 5 megapixeli destinate iPhone-ului, urmand ca din vara, dupa prezentarea oficiala a iPhone 4G/HD sa mareasca substantial productia pentru a alimenta piata cu terminalele celor de la Apple.

Exista totodata surse care indica faptul ca Apple ar fi semnat un contract cu Philips care va furniza LED-uri pentru camera de 5 megapixeli cu care va fi dotat viitorul iPhone 4G/HD. Nu stiu cat de eficace va fi un mic beculet montat in spatele camerei insa cu siguranta va avea un impact major asupra autonomiei bateriei.

Ce spuneti, va fi benefica introducerea unui camera flash LED?

 • FiatLux

  Eu consider in continuare, ca un SmartPhone nu este egal cu un aparat foto. Pt foto cumperi Nikon, Canon. Pt smartphone cumperi iPhone. iPhone are o camera relativ ok pt a face poze de ocazie.

 • @FiatLux: O camera de 5 megapixeli nu transforma iPhone-ul intr-un gadget cu care sa te apuci de facut poze, totusi era nevoie de o camera mai performanta. In SUA oamenii folosesc camera iPhone-ului extraordinar de mult, atat de mult incat pe Flickr iPhone-ul era cel mai folosit aparat pentru pozele uploadate.

 • bodoo69

  corect, toata lumea disperata ca telefonul sa aibe super camera foto, daca faci un pool, sub 50% folosesc camera foto a telefonului, si peste 50% au cumparat telefonul respectiv pentru ca are super camera…

 • Serban

  E ca si cazul Nokia, toti vor Nokia pentru ca are camera de nu stiu cati megapixeli, chiar daca interfata de pe Symbian nu s-a schimbat de 10 ani. Dar totusi o camera de 5 megapixeli pt iPhone este binevenita, este mai mult decat suficienta pentru a face poze de ocazie cu mobilul. Cat despre flash LED, din cate stiu eu se poate dezactiva pe timp de zi, asa ca nu va avea un impact monumental asupra bateriei.

 • Daca camera va fi facuta de Lg,marginile obiectelor din poze vor fi “blurry”,nu “ascutite” ca la nokia/sony ericsson,cel putin eu asa stiu de la telefoanele LG,sa speram ca LG va face o treaba mai buna pentru apple 🙂

 • andreyb

  E mai mult decat suficient 5mgpixeli. iPhone-ul stie sa faca poze extraordinare si cu o camera de 3 megapixeli. Ce sa mai vorbim de cei 5 megapixeli. Cred ca va straluci!

 • FiatLux

  @zaone: pt poze puse pe flickr e ideala cea de 3.2 mp. Acolo nu ai nevoie de claritate. Cand e vorba de o poza de album, de o poza de pus in rama, poti avea smartphone cu camera de 20 mp, ca tot cam egal cu zero e chestia. Asta era idea mea. Nu stiu cati oameni aleg un telefon pt camera care o detine, sincer, nu e un criteriu la alegerea unui telefon.

 • catanzaro27

  Total inutil un led flash la iPhone.

 • Blancpack

  o sa arate precum cel din imagine?

 • @Blancpack: Asa se spune.

 • Pingback: Noul iPhone va filma video de calitate HD | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()