iPhone 4G/HD va fi dotat cu camera de 5 megapixeli fabricata de LG

Faptul ca iPhone 4G/HD va avea o camera de 5 megapixeli nu este o noutate pentru majoritatea celor care asteapta viitorul device de la Apple si acum vin informatii noi care intaresc aceasta teorie, conform unui ziar japonez Apple a incheiat un contract cu LG pentru a produce viitoarele camere de 5 megapixeli cu care va fi dotat viitorul iPhone 4G/HD.

Implementarea unei camere de 5 megapixeli este pasul pe care Apple trebuie si il va face la vara pentru a aduce iPhone-ul in randul smartphone-urilor, in special cu Google Nexus One care pentru Apple este ca un ghimpe in coaste avand in vedere relatiile stranse dintre cele 2 companii, vorbim la trecut desigur. Se pare ca fabrica LG Innotek a inceput deja productia pentru modulele de 5 megapixeli destinate iPhone-ului, urmand ca din vara, dupa prezentarea oficiala a iPhone 4G/HD sa mareasca substantial productia pentru a alimenta piata cu terminalele celor de la Apple.

Exista totodata surse care indica faptul ca Apple ar fi semnat un contract cu Philips care va furniza LED-uri pentru camera de 5 megapixeli cu care va fi dotat viitorul iPhone 4G/HD. Nu stiu cat de eficace va fi un mic beculet montat in spatele camerei insa cu siguranta va avea un impact major asupra autonomiei bateriei.

Ce spuneti, va fi benefica introducerea unui camera flash LED?

Articolul precedentAplicatii gratuite sau la pret redus 29.04.2010
Articolul următoriPhone 4G/HD ar putea fi lansat pe 7 iunie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.