iPhone 4G/HD ar putea fi lansat pe 7 iunie

Apple World Wide Developer Conference (WWDC) va incepe pe 7 iunie la Moscone Center in San Francisco insa unii spun ca iPhone 4G/HD ar putea fi disponibil in magazine chiar din ziua deschiderii WWDC, afirmatia fiind bazata pe detaliile date de anumite persoane apropiate celor de la Apple.

Apple a prezentat ultimele versiuni de software si ultimele modele de iPhone in timpul WWDC si probabil anul acesta nu va face exceptie, insa de fiecare data ambele produse au fost disponibile la cateva zile/saptamani dupa prezentarea oficiala. Anul acesta ar putea face exceptie prin faptul ca Apple ar putea prezenta iPhone 4G/HD undeva intre 7 – 11 iunie si terminalul sa fie imediat disponibil in magazine datorita intregii povesti cu prototipul prezentat de Gizmodo, poveste care a lovit puternic in vanzarile Apple.

Fie ca va fi disponibil de pe 7 sau de pe 22, cert este ca anul acesta iPhone 4G/HD va fi disponibil din luna iunie, un motiv foarte puternic in sustinerea acestei afirmatii este faptul ca AT&T a blocat concediile angajatilor pentru luna iunie si ma indoesc ca a blocat concediile atunci din alte motive decat vanzarile iPhone care cu siguranta vor fi extrem de mari, poate mai mari decat cele de anul trecut, asta in pastrarea traditiei de a dobora recorduri an dupa an.

So daca in SUA iPhone 4G/HD va fi disponibil din iunie, in Romania probabil va fi disponibil abia la sfarsitul lunii iulie, sau poate se misca Orange “mai cu talent” anul acesta si va comercializa iPhone-ul mai devreme.