Prima Pagina Apple Apple este al treilea brand din lume ca valoare

Apple este al treilea brand din lume ca valoare

Probabil stiti ca in fiecare an revistele calculeaza valoarea brandului fiecarei companii, ei bine anul acesta Apple a iesit pe locul 3 din 100 in topul celor mai valoroase brand-uri din lume, fiind surclasata de Google si IBM, dar depasind cu Microsoft, Coca Cola si McDonalds.

Dupa cum prea bine puteti observa, Google detine locul intai, brand-ul sau valorand peste 114 miliarde de $, IBM se afla pe locul 2 la mare distanta cu peste 86 miliarde $, Apple o urmeaza indeaproape cu peste 83 miliarde de $ iar Microsoft se afla la peste 7 miliarde $ distanta in spatele Apple ocupand locul 4. Interesant este ca Apple a depasit cu mult companii precum HP, Intel, Nokia, Samsung, HTC, Sony Ericsson, toate acestea fiind fie rivali fie parteneri a uneia dintre cele mai puternice companii din lume.

Notorietatea Apple si awareness-ul privind brand-ul sau au creste enorm in ultimul an, compania urcand pe locul 3 de pe pozitia 26 detinuta anul trecut, semna ca recentele lansari de produse au catapultat Apple printre cele mai cunoscute companii de pe glob.

LIKE
Articolul anterioriPad 3G permite trimiterea de SMS-uri
Urmatorul articolNou forum disponibil