Asa se presupune ca va arata interfata Spirit

Asa se presupune ca va arata interfata pentru programul de jailbreak denumit Spirit, se pare ca baietii de la Dev Team impreuna cu comex au ales o interfata foarte simpla, cu un singur buton denumit jailbreak probabil in ideea de a face ceva asemanator cu blackra1n care nu are decat un buton si intreg procesul de jailbreak dureaza doar 10 secunde.

Aceea se prespune a fi o poza cu interfata pentru Mac OSX dar probabil interfata pentru Windows va fi la fel, nu pot confirma ca poza este 100% reala insa pare destul de credibila si a venit prin canale. sa zicem, de incredere.

So in curand va fi disponibil si jailbreak-ul in sine, stiu ca il vreti cat mai repede insa deocamdata ramanem doar cu pozele.

UPDATE : comex tocmai a confirmat ca aceasta poza este falsa.

21 COMENTARII

  1. Uite ce zice comex, care a dormit pana acum: “That Spirit screenshot on the internet is fake. It looks better than that. :p”

  2. Dar n-ar zice si el cand o sa fie disponibil spirit… macar intr-o saptamana, ceva… sa nu stea lumea geana pe el.

  3. Placuta surpriza mi-au facut de dimineata cei de la Spirit cu noua lor unealta. Am downloadat versiunea Mac si pana sa iau o gura de cafea m-am trezit cu Cydia pe 3GS. N-am mai vazut Cydia inca de pe vremea batranului meu 3G ! 🙂

  4. @inu: Poate te ajut cumva.De unde e adus?
    Incearca sa afli din ce tara e adus si sa-l activezi.Este un site, ceva cu islamiphone.com sau asa ceva.Il legi la PC, pornesti f0recast si acolo unde scrie MC132B , de exemplu, te uiti la litera de dupa cifre, la mine a fost “B”, e adus din Anglia.M-am uitat pe net si am cautat retele de telefonie din Anglia care comercializeaza iphone-uri.Am incercat cu orange uk, vodafone uk si O2.Cu O2 l-am activat in 5 minute.

  5. @inu: Nu.Iti trebuie o cartela de la operator.Eu am dat vreo 50 de telefoane si am facut rost de vreo 6 cartele.Am incercat cu t-mobile, orange, vodafone, 3, si cu O2.Si O2 a fost.