PwnTunes : inlocuitorul iTunes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WpPrKuUghw[/youtube]

PwnTunes este o aplicatie ce va fi in curand disponibila in Cydia, iar eu personal o consider mai mult decat utila pentru oricine doreste sa scape de iTunes sau modul in care lucreaza programul celor de la Apple. Prin intermediul PwnTunes puteti :

  • Copia pozele din Camera Roll in orice calculator;
  • Copia muzica din iPad/iPhone/iPod Touch in PC si viceversa, din PC in terminal;
  • Sincroniza melodiile copiate cu aplicatia iPod din terminal, odata muzica copiata in folderul potrivit, aceasta va fi automat sincronizata cu aplicatia iPod;
  • Folosi telefonul ca un USB stick, practic puteti copia absolut orice in el si pentru a accesa continutul aveti nevoie doar de cablul USB.

PwnTunes va fi cea mai simpla metoda de a copia orice in terminalul vostru, dar mai mult decat atat va va da posibilitatea de a salva fisierele media din terminal in PC daca trebuie sa sincronizati telefonul cu iTunes pe alt calculator.

Foldere in care trebuie sa copiati continutul sunt :

  • DCIM : pentru poze/videos facute cu camera telefonului;
  • iTunes Music : aici puteti copia melodiile preferate dar NU vor fi sincronizate cu aplicatia iPod;
  • Misc : aici puteti copia orice fisier vreti voi;
  • My Music : in acest folder copiati muzica/filmele care vor fi sincronizate cu aplicatia iPod din telefon.

PwnTunes va fi in curand disponibila in Cydia, eu unul abia o astept, va fi cea mai simpla metoda de a copia orice in telefon fara a fi nevoit sa trec prin tot procesul de back-up/sincronizare impus de .

Articolul precedentSwirlyMMS 2.3 update
Articolul următorFIFA World Cup 2010 disponibil in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.