Spirit jailbreak firmware 3.1.3

NU faceti jailbreak cu Spirit peste blackra1/redsn0w pentru ca nu va mai porni telefonul! Daca vreti sa faceti jailbreak cu Spirit trebuie sa faceti restore intai! Daca nu stiti cum sa faceti restore pe iPhone 3GS atunci uitati-va aici.

Spirit a fost in sfarsit lansat, va reamintesc ca Spirit functioneaza :

  • doar cu firmware 3.1.2/3.1.3
  • cu orice iPad/iPhone/iPod Touch
  • DOAR daca telefonul vostru a fost activat folosind cartela operatorului de telefonie pe care este codat(nu stiu cum puteti afla pe ce retea e codat)

Procedura este foarte simpla, deschideti spirit si dati click pe jailbreak, nu trebuie sa introduceti telefonul in Recovery Mode/DFU Mode pentru a face jailbreak.

Atentie! Este bine sa salvati SHSH-ul pentru telefonul vostru inainte de a face jailbreak! Daca nu stiti cum sa va salvati SHSH-urile atunci uitati-va aici.

Spirit face untethered jailbreak pentru orice iPad/iPhone/iPod Touch, adica nu veti mai fi nevoiti sa refaceti procesul de jailbreak dupa fiecare restart daca aveti un terminal cu bootrom nou!

Spirit NU decodeaza telefonul vostru, pentru asta va trebui sa asteptati pana la vara!

Daca sunteti pe Windows 7 atunci ar fi ideal sa selectati modul de compatibilitate pentru Windows 98 inainte de a rula Spirit. Iata cum puteti face asta :

  • click dreapta pe iconita Spirit si selectati Proprieties
  • apoi selectati modul Compatibiliti si din lista alegeti Windows 98/Me si bifati Run as Administrator apoi dublu click pe aplicatie si incepeti procesul de jailbreak

Puteti downloada Spirit de aici :

UPDATE : Cei care folosesc Mac OSX s-ar putea sa aiba probleme cu Spirit dupa terminarea jailbreak-ului, daca telefonul nu se reseteaza singur atunci trebuie sa il resetati manual tinand apasate simultan butoanele Home + Lock pana apare logo-ul Apple pe ecran.

UPDATE 2 : Am fost atentionat de un utilizator ca antivirusul Avira detecteaza un virus in Spirit, probabil nu-i place ceva din modul cum a fost facut Spirit insa nu va afecteaza calculatorul asa ca stati linistiti.

228 COMENTARII

  1. iphone 3gs 3.1.2 baseband 5.11.07 jailbroken.. am incercat cu spirit jailbreaking, am conectat la pc am dat jailbreak in program dar dupa restart mi-a aparut din nou chestia cu itunes, de aceea am folostit tot blackra1n si pana in momentul de fata inca nu am reusit sa pornesc telefonul 🙁

  2. ma poate ajuta si pe mine careva in legatura cu ce am postat mai sus. telefonul nu porneste, se restarteaza intr-una. cu spirit nu a mers. acum nu mai porneste nici cu blackra1n … stima!

  3. De ce nu merge sa salvezi shsh din cydia acum? Eu l-am salvat si cu autoshsh2 dar vreau si direct din cydia? Voua va functioneaza aceasta optiune?

  4. merci radu h
    asa este setati compatibilitate cu win 98 MERGE dar doar jailbreak, deci tot mai asteptam pentru deblocare eu ma chinui sa fac sa mearga wi-fi nu am gasit nimic pe net probabil cu siguranta daca as avea cartela operatorului ………………….

  5. se pare ca a fost buna presimtirea mea de care vorbeam ieri, ca lanseaza spirit azi.
    cat timp am fost fara jb am si uitat ce setari si aplicatii aveam…noroc ca am print screenuri cu ce aveam inainte….deja incep sa redescopar cat de super e iphone-ul

  6. eu dupa ce conectez telefonul ( 3gs) si rulez aplicatia spirit imi da mesaj de eroare cum ca ” Spirit requires itunes 9 to function…” ….am itunes 9.1.1…..deci ce e de facut??

  7. ce tare, interfata chiar arata la fel ca cea “scapata” putin mai devreme de lansare 🙂

    operatorul cred ca poate fi aflat pe baza IMEI-ului, insa nu sunt sigur…

  8. @macelaru73: Cydia e moarta, nimic nu merge, eu zic sa astepti pana isi revine, foarte multa lume downloadeaza din ea lucruri.
    @lexen: Era iTunes deschis cand ai facit jailbreak? Daca da, atunci inchide iTunes si fa iar.

  9. Am un Iphone 3G impreuna cu abonament de la orange care este activat, si as vrea doar jailbreak.Imi va afecta functionalitatea Iphone-ului in Orange?Merci

  10. iPhone 3gs 3.1.3 bootrom nou pe windows vista. A mers perfect doar ca a trebuit setata compatibilitatea pe win 98. Multumesc mult Zaone. Din februarie astept!!!!

  11. Daca telefonul a fost “never locked” am problema cu activarea? Trebuie sa-mi fac griji, sau dau drumul la procedura?
    Multumesc frumos.
    Bafta

  12. si al meu este blocat in orange,folosesc cartela de la operator,este vreo problema?
    si SHSH-ul il pot salva cu AutoSHSH,daca am 3.1.2 baseband 5.11.07 ?

  13. Scuze, n-am fost explicit. Nu am inceput procedura de JB. Doar am salvat toate cele (shsh…) si acum imi faceam griji de activarea ulterioara JB-ului.

    Multumesc pentru efortul si rabdarea de a ne informa!

  14. @robert: E chiar foarte bine, fara cartela operatorului nu puteai activa telefonul! SHSH-ul poti sa il salvezi linistit insa va salva pentru 3.1.3 nu 3.1.2 pentru ca Apple nu mai semneaza asa ceva.
    @mihai_24: E bine ca le-ai salvat, maine, poimane scoate Apple un update probabil. Cu placere.

  15. @zaone:
    eu cum fac sa pornesc telefonul ?:))
    ca dupa ce am dat cu sprint in el a ramas asa…
    am incercat sa il pornesc cu blackra1n si nimic cand sa porneasca se reseteaza 😐

  16. @ZaOne este posibil sa ne faci un tutorial pentru cei care avem 3.1.2 tethered jaibreak si unlock cu blakra1n.

    Eu personal nu stiu cum sa fac restore la 3.1.2 fara sa fac upgrade la 3.1.3. Am incercat cu shift+restore si sa aleg fisierul de 3.1.2 dar incerca sa se conecteze la un server apple.

    Multumesc.

  17. Cei de la Orange Romania deblocheaza telefoanele cumparate de la ei? Daca da la ce tarif? Daca il deblocheaza este deblocat pentru totdeauna indiferent la ce firmware face upgrade?

  18. zaone mai am o intrebare tampita pt uni,eu nu am facut restore la iphone pana acum ,am salvat shsh-ul si dau pur si simplu restore si pe urma rulez spirit?multumesc inca o data!

  19. @TheDog: hehehe vezi daca nu citeste peste tot …asta e … am vb eu cu zaone sub alta rubrica ca el s-ar bucura sa mearga pe 4.0 deci eu banuiesc ca el incearca …
    P.S. zaone astept raspuns in caz de te risti sa vezi daca merge 😀

  20. @Cristi: 100 de euro costa decodarea si nu mai ai treaba indiferent de firmware.
    @Nelu: In pagina 3 de comentarii gasesti link catre un tutorial de restore pentru iPhone 3GS.
    @Nelu: E blocat pe OS 4.0, spune ca nu recunoste telefonul.

  21. Salut,

    Am un telefon luat pe canal gri de la un magazin online si a fost soft-unlock, spun ca a fost, pentru ca i s-a facut update din greseala, Dupa serie MC131FB/A imi apare ca fiind din Luxemburg.
    In cazul asta cum pot activa telefonul pentru a face Jailbreake cu Spirit?

    Multumesc,
    Alex

  22. zaone mai am o intrebare tampita ,eu nu am facut restore la iphone pana acum ,am salvat shsh-ul si dau pur si simplu restore si pe urma rulez spirit?multumesc inca o data!
    Raspunde

  23. @Nelu: Cu placere. Presupun ca ar functiona si pe OS 4.0 insa trebuie modificat..
    @Alex: Cu cartela operatorului pe care e blocat.
    @robert: In pagina 3 de comentarii gasesti link catre un tutorial de restore pentru iPhone 3GS. Insa momentan serverul cu SHSH-uri e picat asa ca asteapta.

  24. zaoane sucaza-ma te rog pt faptul ca nu am inteles nimik pana acum,eu am iphone 3gs 3.1.2 baseband 5.11.07 jailbroken,blackra1n,ca sa pot face jailbreak cu siprit tre sa fac restore tot la vers 3.1.2 .sau pot trece direct la 3.1.3 din itunes si sa fac pe ura jb cu spirit.thnx pt rabdare

  25. Poti face restore si la 3.1.2, doar daca ai SHSH-urile salvate, dar momentan serverul de SHSH al lui saurik este sub masa, cazut facut praf, daca nu ai nevoie de unlock, poti trece si la 3.1.3, adica daca ai telefonul de la orange… dar repede pana nu scoate apple un update ca nu mai poti trece nici la 3.1.3 ci la urmatorul…

  26. @robert: La 3.1.1 nu va merge spirit. Doar 3.1.2 si 3.1.3, dar daca treci la 3.1.3 si ai nevoie de unlock (daca ai alt operator decat orange la noi) NU face, asa cum a zis si zaone, care e tatal lor !

  27. suze radu,am vrut sa scriu 3.1.3 nu 3.1.1 eu in momentul asta am 3.1.2 si vreau sa fiu sigur ca merge spirt pe 3.1.3,atat,unlock nu ma intereseaza pt ca folosesc doar cartela orange.multumesc

  28. nici mie nu imi merge sa fac update la 3.1.3 imi da eroare ,intrebare,eu daca am jailbreak cu blackra1n,pot face restore ,ca sa fac jailbreak cu spirit.pt ca tot nu m-am lamurit.am slavat shsh si in computer si in cydia.multumesc

  29. deci daca dau pur si simplu restore din itunes, avand vers 3.1.2 nu pot face jailbreak cu spirit?eu vreu sa scap de jailbreak-ul cu blackra1n ,sa pot face cu spirit

  30. @Bobo: Aveai 3.1.2 jb cu blackra1n si ai folosit Spirit?
    @robert: Restore la 3.1.3 faci direct din iTunes, fara nici un SHSH. Daca ai salvat SHSH-urile ieri sau inainte atunci sunt si in Cydia, daca ai salvat azi atunci nu sunt salvate si in Cydia.

  31. acuma toti cei cu 3.1.2 fac update la 3.1.3 sa vezi trafic pe jailbreak :)))

    Totusi in toate astea ramane o mare problema!

    Ce se intampla cu cei care au telefonul blocat pe emergency call din cauza ca nu au sim card-ul
    potrivit pentru activarea iPhone-ului in iTunes?

    O metoda pentru acesti va mai aparea?

  32. @robert: a mers de dimineata restore~ de vreo cateva luni zaone.ro e homepage la browser 🙂 nu am apucat sa salvez shsh dar nu e stres 🙂

  33. @radu_h:
    merge super trebuie doar sa salvezi shsh sa nu mai ai probleme si dupa faci restore din itunes shift+click, dupa aceea pornesti spirit(daca aveti w7 sa puneti compatibilitate w98) si jailbreak
    si gata:D super zaone te iubim pentru detali si pt programe:X

  34. @Andrei: :)) OK si de ce-mi spui mie ? + ca eu am fost primul care a zis ca daca nu va merge pe win7 modificati la compatibilitate cu win98. Si eu am facut jb…

  35. http://www.mypicx.com/uploadimg/1142201153_05032010_1.png

    Spirit jailbreak failed *error code: 1*

    INFO: Now listening for devices…

    INFO: read igor/map.plist

    INFO: Connected to the AppleMobileDevice.

    INFO: Version iPhone2,1_3.1.3

    INFO: Connecting to mobilebackup…

    INFO: Sending files via AFC.

    FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:197): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653091)

    cladovan@yahoo.com
    va rog sa ma ajutati !

    respecte

    197

  36. @Andrei: Apropo degeaba ai salvat SHSH ca serverul lui saurik e la pamant. Cand isi revine, daca nu fac cei de la Apple update, salveaza repede in cydia (probabil tot make my life easier o sa fie), sau cu AutoSHSH

  37. dupa jail…la cateva ore,am vrut sa vad pozele facute la rasarit de 1 mai….FU Spirit,camera roll era goala,nicio poza.
    Deci doar cateva ore de jb si apar problemele….parca ma obijnuisem fara jb, nu aveam nicio prob

    deci concluzie FU spirit imi vreau cele 1400 poze

  38. Inca ceva : de cand sunt pe 3.1.3 am semnal slab …. adica cu celelalte telefoane (s-er w810) am sa zic 50-60% semnal iar iphone nimic ….vreo rezolvare ? nu stiu daca 3.1.2 era mai bun la semnal dar poate e ceva specific iphone. astept comentarile voastre

  39. am si eu o problema…am iphone 3gs cu 3.1.3 cu baseband 05.12.01 si nu e activat…pot cumva sa folosesc spirit fara sa ma duc la ala de la care l-am cumparat sa vad daca are sim pt el ,sa-l activez si dupa sa incerc spirit..??dc nu putea si programu asta sa mearga pt toate iphonurile??

  40. eu am windows vista business service pack 2 si a trebuit sa fac chestia aia cu selectarea compatibilitatii cu windows 98 ca altfel nu mergea. Din cate am inteles eu trebuia sa fac doar la windows 7, deci cei care aveti vista business service pack 2 si va da eroare la jb schimbati modul de compatibilitate la windows 98. Sper sa fiu de ajutor cu ceva.

  41. salut.
    am o problema cand vreau sa fac jb imi spune ca “Sprit requires itunes 9 to function. Please install the correct version of itunes, then run Sprit again.” dar eu am itunes 9 instalat…

  42. Salut, o intrebare: am avut telefonul activat, am vrut sa salvez SHSH Blobs, cu umbrella fw si nu stiam ECID-ul, i-am dat restore si acuma cere activare. Exista vreo posibilitate sa il activez? Operatorul stiu ca e T-Mobile Germania, insa nu am cartela sim

  43. Sal Zaone
    Spune-mi te rog daca iphone-ul meu 3gs 3.1.3 cu ultimul baseband e blocat trb sa mai salvez shsh,sau pur si simplu Ii fac jailbreak si astept unlock-ul ?
    Mersi

  44. am reusit..aveam inainte instalat itunes 9 si ceva..si trebuia sa sterg tot din registrii win-ului ,si am ljuat itunes de la downloads so,a mers..ms mult! asteptam unlock:)

  45. @Dan: Ar fi bine sa salvezi SHSH-urile, just to be safe.
    In legatura cu pozele, am intrebat pe comex/musclenerd, astept raspuns insa ma indoiesc ca le veti mai vedea inapoi.
    @cladovan: Ii voi trimite poza ta lui comex, daca raspunde te anunt, din pacate chiar nu stiu de la ce e. Pe ce Windows ai incercat sa faci jb?

  46. am rulat auto shsh pe la ora 17:15, mi-a dat mesaj cum ca ar fi terminat cu succes. e ok sau trebuie sa refac shsh-ul ?

  47. buna! am facut jb..a mers super bine si am instalat ca prostu blackra1n si..nu mai porneste..
    nu pot sa-l pun nici in dfu mode:( ce as putea sa fac?

  48. nu e din pacate…e codat franta…am facut rost de la gabi de un nr si o sa ma duc sa il activez ca vad ca alta solutie nu e..si cam cand vine unlockul??…a incercat cumva cineva ultrasnow..ar fii un miracol sa mearga..da e blocata cydia deocamdata

  49. nasol..deci mai stam vreo 2 luni nuh??,,,sau face cineva progrese in cea ce priveste unlockul…ca geohot am inteles ca a luat o mica pauza..la ce bun jailbreak..cand am nevoie de telefon nu de consola portabila…

  50. am reusit pana la urma trebuia sa tin ff putin pe butonul de sus..so,acum dau restore..maine merg la service sa-l activez ca nu am cartela sa-l activez..si apoi fac jb si nu ma mai ating de blackra1n 🙂

  51. @gabi:

    Salut Gabi, floreaalex,

    Si eu am un 3GS codat pe Franta, e un MC131FB/A, voi unde mergeti sa il activati?
    stiti pe cineva, un numar de telefon ceva?
    Merci
    Alex

  52. si eu vreau o activare in Arad…
    stie cineva unde se poate face?
    care are cartele de franta , suedia , finlanda , china …

    nici macar nu stiu ce model ii , f0recast imi zice doar MC131 , atat

  53. Salut.Am facut azi dimineata jb si ca multi altii am pierdut pozele,problema nu e asta ci faptul ca nu mai salveza pozele facute dupa jb iar in modul video dupa ce dau rec nu il pot opri decat iesind cu home iar folderul “rola film” ramane gol..Sfaturi?

  54. In sfarsit mi-am eliberat iPhone-ul din inchisoarea 3.1.3. Eu il folosesc doar pe Orange asa ca decodarea nu ma intereseaza. Mersi mult si spor cu blogul asta frumos. 😉 Numai bine.

  55. Mersi.Am facut restore,am salvat din nou shsh si apoi jb cu spirit updatat.Camera nu mai face probleme ,pozele raman salvate.Totul e ok.Thanks again.

  56. @Mihai: Daca ai facut jb peste blackra1n….

    Cititi si voi inainte.

    Pune repede 3.1.3 pe el, daca nu ai shsh pt 3.1.2 si refa jb cu spirit updatat

  57. Salut !

    O problema peste care am dat dupa ce am facut JB cu Spirit este ca bateria sa consuma mult mai rapid ca inainte.
    Aveti idee daca e vreo aplicatie ce consuma bateria in backgound ?

  58. @zaone:
    Exista vreo aplicatie care m-ar putea ajuta sa imi dau seama ce imi consuma bateria ?
    In afara de AppSync, Installous, un tweek ptr instalare wallpaper (pe care il suspectam si l-am scos) nu mai am decat IGO ul si cateva jocuri + chestiile cu care a venit Cydia “la pachet”.

    E posibil sa se consume bateria mai mult doar din cauza JB si nu din cauza unei aplicatii ?

  59. @radu_h: deci

    Eu am versiunea 3.1.3 cu shsh pt 3.1.2 nesalvata. I-am dat JB cu Spirit,cand totul s-a terminat,telefonul si-a dat restart. A aparut marul….si cam atat. S-a inchis,am incercat sa-l pornesc iar,din nou a aparut marul,iar s-a inchis si tot asa . Aceasta este situatia.
    Credeti ca daca incerc sa ii dau restore dupa ce s-a terminat procesul ii dau “SET AS NEW PHONE” o sa mearga?

  60. Salut. Am un Iphone 3g 16 mb; i-am facut saptamana trecuta upgrade din greseala cu firmware 3.1.3. Astazi am luat Spirit, am incercat sa fac jailbreak insa am urmatorul mesaj de eroare:

    INFO: Now listening for devices…

    INFO: read igor/map.plist

    INFO: Connected to the AppleMobileDevice.

    INFO: Version iPhone1,2_3.1.3

    INFO: Connecting to mobilebackup…

    INFO: Sending files via AFC.

    FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:197): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653091)

    197

    Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Dupa de i-am facut upgrade, telefonul a ramas blocat in Emergency Call.

    Multumesc.

  61. da. am instalat iTunes 9.1. Telefonul e codat pe AT& T si banuiesc ca din cauza asta nu functioneaza cu Spirit…Din cate am citit mai sus tb sa ai si cartela originala a operatorului de telefonie. In cazul in care aceasta este cauza, exista vreo alta solutie de decodare macar a telefonului si ulterior a retelei?

    pot face rost de o cartela de AT& T , dar nu cea originala, cu care a fost cumparat telefonul. merge si asa?

    Mersi.

  62. Daca apare si unlock pt 3 GS 3.1.3,automat se poate si activa telefonul sau mai asteptam si altceva pt a-l putea activa?ms…

  63. Am un iphone 3GS cu 3.1.3 luat de la orange, i-am facut jailbreak cu spirit dar acum nu imi mai merge netul prn 3g. Am dat restore din itunes si si-a revenit, cand i-am facut iar jailbreak, s-a dus dreaq profilul de net iarasi. La setari la network, am doar posibilitatea de a opri 3g-ul, nu am posibilitatea de a introduce manual setari? cum fac?

  64. @zaone:

    Cartela respectiva are optiune "my smartphone" activa, merge netul daca nu ii fac jailbreak, dupa jailbreak am eroarea asta…. Am copiat exact fisierul cu setarile orange pus la dispozitie de tine, am dar restart-uri, am dat reset network setings, nimic…

  65. @zaone:

    Am mai facut asta inainte, am facut-o si acum ca mi-ai zis tu… nici o schimbare… intru in safari si imi da direct eroarea aia si nu incarca nimic. Daca nu gasesc o solutie, renunt mai degraba la jailbreak decat la net prin 3g. Help!

  66. @zaone: Optiunea respectiva a aparut, dar orice setari ar avea acolo, nu merge. Daca dau restore to factory state din itunes, merge, dar pierd jailbreak-ul.

  67. @zaone: restore total la factory setings? pai cum am zis, daca fac asta merge, dar dupa jailbreak, nu a mai mers. Daca repet procedura, nush ce sa schimb sa nu mai ajung la acelasi rezultat.

  68. Salut, am luat si eu Spirit de pe net, am citit despre cum sa faci jailbreak si pare super uşor. Acum, înainte de a-l jailbreak-ui, am câteva întrebări:

    1. Cum fac un backup la toate aplicatiile din telefon? Mă interesează numai aplicatiile si pozele, restu de genu melodii, filme, le pot lua din nou.

    2. Ce înseamnă SHSH? De ce e bine sa-i fac backup, la ce ajuta SHSH-ul si cum ii fac backup?

    3. Vreau sa-mi 'imortalizez' telefonul exact asa cum e acum si după sa-l jailbreak-uiesc, e posibil? Dacă da, cum fac asta?:p

    4. Pot modifica între-un fel tonurile de alerta(SMS, alarm…) fără jailbreak?

    Merci mult!

  69. @Deleteplz: Nu prea are rost sa faci backup la nimic, pentru ca jailbreak-ul nu duce la restore decat daca il faci peste un jailbreak facut cu blackra1n. Cauta pe net si vei gasi explicatii pentru protocolul SHSH. Nu situ ce insemana imortalizarea si nu, nu poti modifica tonurile fara jb.

    BTW ar fi ideal sa iti salvezi pozele in PC inainte sa faci jb.

  70. @zaone:

    am un iPhone 3Gs firmware 3.1.3 blocat pe orange momentan, ideea e ca as vrea sa-l jailbreakuiesc, dar nu vreau ca in cazul in care dau restore (sa 'anulez' jailbreaku) sa nu mai am aplicatiile pe care le aveam înainte de JB, de ex: acum pe iPhone am aplicaţii(11 pagini), poze, nr de tel, etc; pe care nu vreau sa le pierd, de aceea vreau sa fac un backup la tot ce am, mai Putin muzica si filme, pt ca astea le pot pune din nou, după care sa fac linistit JB, cu ideea ca pot avea iPhone-u 'vechi' oricând vreau, pot face ASA ceva?:D

    Merci!

  71. Ce vreau sa ştiu e cum pot face un backup complet la iPhone, pe care sa mă pot baza in cazul in care nu îmi va plăcea JB-u.

    Backup complet=absolut tot ce am in telefon, aplicaţii si setari in principiu.

    Merci mult!

  72. @zaone:

    zaone, scuze pt toate post-urile, mai am 2 întrebări :p

    1. Pot face un backup la telefon pe o partitie? Gen, iPhone.bk, un fisier care sa reprezinte backup-u :p

    2. Dacă nu, după ce fac jailbreak, iTunes-u se va mai sincroniza si backup ? Dacă da, cum fac diferenţa dintre original backup si jailbreak backup?:p

    merci mult de tot!

  73. Am facut un jailbreak la un amic cu SPIRIT pe un 3g 3.1.2, 7d11, 05.11.07, peste blackra1n, nu am stiut ca era deja pentru ca l-am primit in recovery mode. Daca ai vreun sfat cum sa fac telefonul sa pornesca din nou sau sa ii dau restore pentru ca nu am reusit in nici un fel. nici cu itunes, ireb, redsn0w, cu nimic.

    ms mult

  74. am incercat si restore cu itunes dar nu merge deloc

    nu imi recunoaste custom ipsw sau imi zice ca nu ii eligilbil la upgrade

  75. Salut! Am si eu o problema:|. Am un iphone 3GS 3.1.2 bootroom nou si am facut o greseala,am facut jailbreak cu spirit peste blackra1n in speranta ca telefonul va porni fara aplicatia blackra1n de pe pc la fiecare restart sau descarcare. Dupa ce am stat cu nasul prin tutoriale cateva zile , iphone-ul este in recovery loop acum dak nu ma insel, adica nu mai porneste nici cu aplicatia blackra1n cu care il porneam. Trebuie sa fac restore. Am incercat sa bag aceeasi versiune 3.1.2 dar imi da niste erori. Eu zic ca am salvat fisierele shsh cu un program autoshsh si am un fisier .shsh de 64 kb in pc. Intrebarea mea este la ce firmware pot face restore in conditiile astea, de unde pot lua unul pt a fi sigur ca merge si daca pot decoda telefonul dupa restore pt ca nu este din romania. Si te rog spune-mi si la ce tutoriale sa apelez pt a putea readuce la viata iphone-ul asta.

    Multumesc mult !

  76. In Cydia sigur nu ai salvat nimic? AutoSHSH salveaza automat si in PC si in Cydia fisierele alea. Daca zici ca ai in PC atunci ar trebui sa fie si in Cydia iar daca nu iti merge atunci poate nu ai facut modificarile corect.

  77. pai eu am folosit programul autoshsh si mi-a salvat in pc cum am zis un fisier. Apoi nu am mai intrat in cydia sa vad daca sunt si acolo. am urmat toti pasii de pe siteul asta,cred ca am salvat corect shsh. Apoi am facut treaba cu spirit exact cum zice in tutorial, sarind peste avertizarea cu spirit peste blackra1n si acum e in recovery loop, nu merge deloc pornit cu nicun fel de aplicatii.:(

    rastore la ce firmware trebuie facut,pt ca la 3.1.2 cum era nu merge, si daca fac la un firmware mai nou mai pot decoda iphoneul pt ca nu este din Romania. Inainte de a-l "omori" telu mergea cu orice cartela, insa dak ii dau restore il mai pot decoda cu vreo aplicatie?

    Multumesc mult pt timpul acordat!

  78. Si despre ce modificari ziceai tu k nu le=am facut bine ?:-?

    Cu shsh-urile astea ce pot face ?pot recupera ceva din ce am avut pe iphone sau ce ?

    Scuze k pun cam multe intrebari dar trebuie sa fac iphoneul pt ca il am de 2 saptamani si nu vreau sa devina inutilizabil daca fac vreo greseala cu restore-ul, de asta te intreb si de decodare pt ca nu stiu nici macar cu ce fel de cartela a fost initial si nici tara.

  79. Salut.. pot face jailbreack pe 3GS actual OS 4.0, 05.13.04, bootrom nou, cu Spirit? Daca nu… la mom actual se poate face cu ceva?

  80. pai am salvat shsh dar nu stiu cum sa procedez, ce versiune de firmware pot sa folosesc dak inainte am avut 3.1.2? si trebuie sa folosesc undeva fisierul ala .shsh din pc undeva ? sau nu? Zi-mi te rog pasii care trebuie sa-i urmez.

  81. zaone, daca eu am avut pe el 3.1.2 inainte sa bag spirit si sa-l blochez, pot face restore tot la 3.1.2 ? sau trebuie mai intai sa fac upgrade si apoi downgrade k in tutorialul acela de mi l-ai dat tu zice asa:"Pentru a face un restore si implicit downgrade la o VERSIUNE INFERIOARA fata de cea existenta…".

    Cu iRecovery nu merge facut? sau restore e singura varianta?

  82. Unui iphone 3gs 3.1.3 bootrom nou i s-a facut jailbreak….. s-a pornit cydia…. s-au inceput actualizarile in Cydia (necesare primei porniri) si apoi statea in Cydia la instalarea unui update si nu facea nimic. I-am dat restart si cand intru in Cydia sta cateva secunde si iese. Am facut din nou jailbreak cu Spirit si face la fel: intra in Cydia si iese dupa cateva secunde. Vreo alta modalitate de a instala din nou Cydia fara rescriere de soft ?

    Nu am nevoie de Cydia decat pt unlock. Stiu ca se poate instala si rula Ultrasn0w si altfel dar am nevoie de instalare din Cydia de driverele alea pt USB a2….etc. .. nu mai tin minte cum se zic pt ca Ifun box NU vede toata structura de dir a telefonului !

  83. Am acces la un director media dar nu si la restul de subdirectoare din dir VAR…. f. ciudat. 100 % trebuie instalat afc2add. Fara el nici un program de coentare la iphone gen Ifunbox nu ma lasa sa-l accesez. Custom firmwareul daca nu-mi reuseste scrierea si imi da o eroare trebuie sa-i fac update la 4.01 pt care nu exista jailbreak deocamdata.

  84. @zaone: pt un 3g exista vreo metoda de activare a terminalului + jail? in caz ca nu am simul operatorului si fara alte simuri ??? mersi mult

  85. scaneaza la infinit si nu gaseste nimic,wii fii ul functioneaza … am dat reset de mii de ori am facut ce-am gasit pe aici pe la u, nu cred ca e cipul de wii fii din tel ca de multe ori mai functioneaza dar nu pt mult timp..

  86. am faccut un update de la 3.1.2 la 3.1.3 si cand porneste imi gaseste reteaua sus in stanga si dar nu pot intra prorpiu zis in telefon

  87. Salut.am luat de la cineva de curând un iPod touch 2g si as vrea sa ştiu cum pot sa-i fac un jailbreack.si încă ceva…….asta înseamnă ca după jailbreak o sa pot downloada din app store si aplicatiile pe care nu le pot downloada akum din cauza ca am ios 3.1.3?ms