Ce probleme are Spirit

Ok, astazi a fost lansat Spirit, programul cu ajutorul caruia puteti face untethered jailbreak pentru orice iPad/iPhone/iPod Touch pe firmware 3.1.2/3.1.3/3.2 insa din pacate Spirit nu este 100% lipsit de probleme, exista cateva mici probleme pe care le voi relata aici.

Prima problema se refera la pierderea pozelor din Camera Roll dupa ce faceti jailbreak cu Spirit, cativa utilizatori au reclamat ca au pierdut pozele din Camera Roll dupa ce au facut jailbreak, lucru confirmat si de multe persoane pe forumurile straine deci atentie mare VETI PIERDE TOATE POZELE DIN iPhone CAND FACETI JAILBREAK!

A doua se refera la incompatibilitatea cu Windows 7, exista o rezolvare insa trebuie mentionat faptul ca NU FUNCTIONEAZA fara aplicarea acestei rezolvari!

A treia se refera la o eroare care apare la unii utilizatori de Mac OSX, rezolvarea pentru aceasta problema o gasiti aici.

UPDATE  : A patra are legatura cu telefoanele care au deja jailbreak pe firmware 3.1.2, daca aveti jailbreak cu redsn0w/blackra1n si faceti jailbreak cu Spirit telefonul vostru va intra in Recovery loop si nu il veti mai putea folosi trebuind sa recurgeti la restore! Asa ca daca aveti firmware 3.1.2 si jailbreak atunci refaceti restore-ul inainte de a folosi Spirit!

Si ultimul lucru pe care trebuie sa il stiti este ca anumiti antivirusi ar putea detecta Spirit ca un virus asa ca aveti grija, daca sterge ceva din el nu va mai functiona.

Inainte sa va apucati de jailbreak/restore vreau sa va reamintesc ca serverul SHSH din Cydia este inchis temporar deci nu veti putea folosi SHSH-urile din Cydia pentru a face restore!

Daca ati intampinat voi alte probleme va rog sa le relatati in comentarii, pana una alta bucurati-va de jailbreak!