iPhone OS 4.0 va fi portat pe iPhone 2G

Sau cel putin asta va incerca sa faca un grup de programatori care au pus ochii pe cel mai nou iPhone OS de la Apple si vor sa il faca compatibil cu prima versiune de iPhone deoarece Apple a anuntat in mod oficial ca iPhone OS 4.0 nu va functiona sub nici o forma cu prima generatie de iPhone.

Din pacate nu va exista nici o versiune a iPhone OS 4.0 care sa fie compatibila cu iPhone 2G asa ca acesti programatori vor trebui sa modifice codurile din iPhone OS pentru ca acesta sa functioneze si pe iPhone 2G, iar eu ma gandesc la posibilitatea modificarii unui firmware de iPhone 3G avand in vedere ca acesta este cel mai apropiat model. Programatorii studiaza modul in care PwnageTool face custom firmwares si probabil vor lucra intr-o metoda asemanatoare adica fie vor scoat eun program care sa modifice un firmware iPhone OS 4.0 intr-un asa fel incat sa functioneze si cu iPhone 2G fie vor distribui versiunea modificata ei insisi, desi acest lucru este ilegal.

Daca va iesi ceva sau nu din proiectul asta ramane de vazut, pana una alta trebuie privit totul cu o oarecare doza de neincredere deoarece au aparut tot felul de programatori in ultima vreme.