Tutorial : Cum sa recuperezi pozele sterse dupa jailbreak cu Spirit

Prima versiune a Spirit nu a fost chiar atat de reusita astfel ca unii dintre voi au pierdut pozele din Camera Roll dupa ce au facut update-ul insa se pare ca exista o solutie de a recupera respectivele poze si va voi arata astazi cum.

Pentru ca acest back-up sa functioneze trebuie sa fi facut un back-up cu iTunes inainte sa folositi Spirit, altfel nu aveti de ce sa urmati tutorialul. La fiecare sincronizare iTunes salveaza un back-up cu datele din telefonul vostru asa ca trebuie sa fi sincronizat telefonul cu iTunes inainte de a folosi Spirit.

Pentru a recupera pozele trebuie sa instalti OpenSSH in telefon, sa downloadati iPhone Backup Extractor : 32bits, 64bits si ifunbox de aici.

Pasul 1

Downloadati iPhone Backup Extractor, conectati telefonul la PC si deschideti programul.

Pasul 2

Dupa ce ati deschis programul selectati din meniu ultimul back-up facut INAINTE de a folosi Spirit. Daca selectati un back-up facut dupa ce ati folosit Spirit atunci acest tutorial nu are nici un efect.

Pasul 3

Dupa ce ati selectat backup-ul apasati next si lasati selectata optiunea de jos care va permite sa alegeti ce anume din backup sa restaurati si apasati next.

Pasul 4

In noul meniu, selectati folderul Media, si apoi bifati din nou subfolderul Media dupa cum vedeti in poza de mai jos si apasati next.

Pasul 5

Selectati locatia unde vreti sa salvati backup-ul, daca selectati mai multe foldere e posibil ca aplicatia sa se blocheze momentan asa ca aveti rabdare, isi va reveni.

Pasul 6

Acum aveti salvate pozele pe desktop in folderul ales pentru a fi extras din backup. Daca vreti sa transferati in telefon pozele atunci deschideti ifunbox, navigati in /User/Media/ si dati paste folderului peste cel vechi.